За Лъва юни 2024 г. започва с факта, че в живота навлизат нови хора и най-вероятно вие ще привлечете вниманието и ще събудите желанието да се опознаете. Слънцето споделя знак с Венера и като ваш управител ви кара да се съсредоточите върху външния си вид. Това вероятно се дължи на повишената ви социална активност - през юни ще има много срещи, обучения, събития и покани за банална чаша кафе. Съгласете се, защото в допълнение към любовните перспективи можете да срещнете хора според вашия дух.

Според хороскопа на Лъва юни 2024 г. ще бъде пикът на деловата активност. Благодарение на усърдието ще бъде възможно да се спечели авторитет в професионалните среди и в резултат на това да се укрепи финансовото положение. Трябва да сте готови за натоварвания. Добронамереността ще ви помогне да преодолеете кризисните моменти. През месеца на Близнаците хората са настроени за контакт, искрено си съчувстват един на друг. Тактът на Лъва ще бъде оценен от околните, ще се окаже, че се сдобива с верни съюзници. Настроението ви зависи от външния вид, липсата на похвали и комплименти е ясен повод за безпокойство. За да повишите самочувствието си, трябва да използвате силата на ягодовото пълнолуние през юни, за да възстановите красотата на кожата и косата.

В деловата сфера е планиран напредък, първите дни на юни ще бъдат белязани от гръмки успехи. Предприятията ще срещнат одобрението на властите, което ще се отрази на финансирането. Според хороскопа на Лъва предстои много ползотворна работа, която ще има значителни резултати. Възможно е в рамките на проекта да се осъществи сътрудничество с чуждестранни колеги. Покровителството на Венера в Близнаци дава привлекателност и красноречие, така че никой не може да устои на очарованието на Лъва. Хората буквално ще бъдат привлечени от него, като мигновено ще приемат правилата на играта. Това е добра възможност да установите контакти с влиятелни хора, чийто авторитет ще помогне за разрешаването на проблемни въпроси.

Новолунието на 6 юни се случва в къщата на вашите мечти - можете да осъзнаете за какво мечтаете и ще има усещането, че самата Вселена рисува образ на това бъдеще във вашите невронни мрежи на мозъка. Можете да признаете пред себе си, че има идеален романтичен съюз, за ​​който си фантазирате или имате планове да увеличите популярността си. Бъдете смели, защото тези ваши мечти могат да донесат реално проявление, тоест пристигането на нова реалност в живота ви.

Събитията от средата на месеца може да ви изненадат, но те ще се окажат за добро. Новината за дългоочаквано повишение, среща със стар познат или голям бонус - защо да не се зарадвате? Според общия хороскоп на Лъва през юни 2024 г. ви очаква успех във всяка област. Здравословни проблеми обаче могат да помрачат триумфа; не бива да се злоупотребява с алкохол и бърза храна. Въпреки факта, че Меркурий в Близнаци носи вълнение и бързи промени в настроението, Лъвът ще може да запази контрол над живота си. Ако по-рано сте обръщали повече внимание на външните ефекти, искали сте всеобщо възхищение, сега всичко ще се промени. Ще се появи желание да запълните живота с прости радости: почистете къщата и поканете гости.

Пълнолунието в Козирог на 22 юни ще ви донесе важно събитие в работата ви и вероятно ще вземете решение дали да продължите да работите в екип или да се преместите в друг отдел. Също така е вероятно да се занимавате със здравето, тъй като диспозиторът Сатурн ще бъде в сектора на промяната и трансформацията, което означава, че може да се подготвяте за операция или промяна в начина на живот след нея.

В края на юни ще има повече свободно време. За първи път от дълъг период ще има възможност да прекарате вечерите у дома и да разговаряте със семейството. Хороскопът за юни за Лъв препоръчва да отложите важните въпроси за по-късно, напълно потопени в ежедневието. Както знаете: най-добрият начин да възстановите силите си е да превключвате от една дейност на друга. Благодарение на Марс в Телец се засилват чертите на характера като издръжливост и търпение. Страданието и борбата с трудностите не са кралско дело, затова Лъвовете се стараят да избягват подобна съдба. Сега обаче тази нагласа се променя, съзнанието се пренастройва. Приоритет е спортът, макар и чрез преодоляване на себе си, и като резултат - здравословен начин на живот.

Имайте предвид, че много неща по отношение на вашето здраве може да се променят на датите от 21 юни до 29 юни, тъй като тогава в небето ще се формират средните точки между затъмненията. Например, ако през пролетта нещо се промени по отношение на вашето здраве или състояние, сега можете да решите да повторите някои процедури.
От 30 юни Черната Луна навлиза във вашия сектор на общуването и семейните връзки, което може да донесе клюки или проблеми в отношенията с братя и сестри. Вероятно е също така да започнете да имате необичайна кореспонденция с черна луна (служебен роман) или необичайно обучение (Таро, Ленорман, нумерология).