Пролетта идва! Ние знаем, че макар и зимата няма се завърна замалко, жалките ѝ опити да ни сплаши с неочаквана снежна буря, всъщност ще завършат с пълен провал. Слънцето скоро ще започне да топли, птичките ще запеят. Това означава, че наближава времето да свалим мрачните сиви пуловери и черни дънки, да облечем любимите си цветни рокли и да посрещнем пролетта.

А знаете ли какво друго би могло да ви създаде същото пролетно настроение? Прекрасният маникюр, разбира се! Предлагаме ви 5 смели пролетни идеи за маникюр, които подчертава конкретния стил на обличане, допълва и завършва визията ви. Искате ли да опитате най-модерните тенденции на 2017 година? Тогава спешно покажете тази статия на своята маникюристка!

Скъпоценни камъни

Тази пролет, най-известните дизайнери призовават да опитате нокти, украсени с пайети и кристали. Обемни брошки, блясък на скъпоценни камъни и богата текстура - модата този сезон сякаш ви казва: "Хайде, скъпа, наслади се до насита!" Не сте готова толкова рязко да промените образа си? Като за начало започнете с ярък маникюр - нека вашите нокти заблестят като скъпоценни камъни.

Ажурни цветя

Дантела във всичко и навсякъде - тази тенденция ще остане с нас и тази пролет. Дантелата добавя доза романтика и сексуалност. Фенките на лекия и ненатрапчив дизайн, определено трябва да обърнат внимание на деликатния маникюр.

Очарованието е в детайлите

За разлика от любимите ви сладкиши (например ванилов сладолед и бонбони), вашето облекло в пастелни нюанси не съдържа калории, а нивото на ендорфин в кръвта се увеличава не по-малко ефективно. Модната индустрия избира нежни тонове с помощта на много готини щампи и преливащи тонове, така че всяка девойка да се чувства ярка, свежа и привлекателна. Маникюрът в пастелни цветове тази пролет е не по-малко актуален!

Пролетно настроение

Една от най-актуалните теми тази пролет са цветята. Ярки пъпки и съцветия красят колекциите на такива " модни чудовища" като Долче и Габана, Майкъл Корс, Тори Бърч и Джейсън Ву. Така че защо да не нанесем пролетно настроение и върху ноктите? Скромни цветчета, разкошни букети или първото зелено листенце – дайте воля на въображението си!

В спортен ритъм

Спортът крачи по планетата. И сега той не е само в спортните зали, но и на модните подиуми по целия свят. Между другото, в стил "спортен шик" е "геометричният" маникюр. Пастелни нюанси, съчетани с геометрични фигури и линии, металически блясък или примесени с кристали, създават особен чар и перфектно допълват вашата визия.