Началото на връзката им никога не е билo любов от пръв поглед. Въпреки това обаче, решавайки да се оженят 2 години след като вече са родители на две деца, Матю Макконъхи и Камила Алвес доказаха, че времето наистина е важен фактор за дълготрайна и издържаща на всички трудности любов. В своя 14-годишен романс Матю и Камила ни показаха какво означава да изградиш идеален живот с партньора си чрез взаимно уважение, но и как да се отпуснеш и да правиш нещата по свой собствен начин, без да се притесняваш от другия.

И тъй като вярваме, че има какво да научим от двойка с толкова интересна любовна история, нямаме търпение да я споделим с вас.

Интересната история за това как са се запознали

В разгара на заснемането на много от филмите, в които участва, последното нещо, което си мисли Матю през годините е, че че животът му скоро ще започне да изглежда като филм на яве. През 2006 г. той не търси любовта на живота си - всъщност дори нямаше нищо против да е сам по това време. Но както знаем животът невинаги играе по нашите правила.

Докато една вечер се забавлява с приятели, Матю забелязва очарователна женска фигура с крайчеца на окото си на съседната маса. Той веднага разбра, че си струва да се срещне с тази жена, затова отива и я моли да се присъедини към компанията. Напълно зашеметен от обаятелната Камила, той говори „най-добрия испански в живота си“ през цялата вечер, докато тя говори... португалски. Тази забележителна нощ, първата им среща и само 3 нощи по-късно, Матю вече знае, че иска да бъде с нея до края на живота си.

Красивите любовни истории невинаги са перфектни

Невинаги трябва да бъде любов от пръв поглед, за да знаете, че ще сработи. Странатата история на Матю и Камила е истинско доказателство, че е възможно да се влюбиш постепенно, но също толкова трудно.

Когато същата онази вечер Камила се запознава с Матю, тя дори не може да си представи, че той ще бъде бъдещият й съпруг. Бразилският модел не разпознава известния актьор, заради тогавашната му брада и факта, че не се интересува особено от киноиндустрията в този момент. Моментът, в който тя осъзнава най-накрая кой е той, е мигът, в който неговият близък приятел Ланс Армстронг я заговаря. Първата мисъл, която изниква в главата й, когато разбира, кой я е заговорил, е да избяга колкото се може по-далеч...

Те не са типичната холивудска двойка и именно в това е чарът им

Преди дори да си помислят за брак, Матю и Камила стват родители на 2 прекрасни деца. През юли 2008 г. влюбените посрещат на бял свят своя син Леви, а през януари 2010 г. и Вида - малката си дъщеричка. 

Любовта им един към друг е толкова всепоглъщаща и изпепеляваща, че Матю е повече от убеден, че е готов за семейство. Това, което той не знае обаче, е дали Камила е готова да приеме предложението му за брак на Коледа през 2011 г. Цялото му семейство смята, че тя ще откаже, защото имат всичко, за което някога са мечтали... За щастие на Матю, тя казва "Да!".

Да възприемеш брака като приключение

Приказната сватба на двойката се състоя в дома им в Остин, Тексас на 9 юни 2012 г. Малката католическа церемония беше много специална както за тях, така и за децата им. Синът им Леви носи пръстените, а малката Вида разпръсква цветни листенца по пътя им. 

Камила и Матю са перфектен екип и са напълно наясно, че бракът не е дестинация, а приключение, на което ще се наслаждават заедно до края на живота си и трябва да работят здраво върху това да го направят да си е струвало всеки миг.

Децата са истинска благословия

Скоро след сватбата се ражда вторият им син Ливингстън и те не могат да бъдат по-щастливи. Матю нарича децата си своето „живо наследство“ и ако зависеше от него, той би добавил още поне 8 към любящото си семейство! Разбира се, тази амбиция е малко пресилена, така че засега двамата с Камила са напълно доволни от отглеждането на своите 3 супер сладки деца.

Някои може да си мислят, че има тайна зад успешния брак, но това, на което тази 14-годишна пламенна връзка ни учи, е че любовта е в малките неща, във взаимното уважение и в правилната преценка за себе си.