Красивата и нежна кожа е мечта за всяка дама от край време. За жалост, днешният забързан и напрегнат живот не винаги ни позволява да изглеждаме безупречно и да отделяме нужното време за поддръжка на външния ни вид.

Оказва се, че не е чак толкова трудно да постигнем сияен вид на кожата си. Няма нужда да посещаваме скъпи козметични салони или да се подлагаме на операции.

Има четири лесни начина да постигнем желаната здрава и красива кожа:

Винаги измивайте грима от лицето си

Уверете се, че винаги преди лягане премахвате грима си. Кожата ви трябва да диша през нощта, а ако не се погрижите за чистотата ѝ, гримът ще запуши порите, което ще предизвика появата на пъпки и черни точки.

Има лесен и достъпен начин за премахването на грима, което едновременно с това хидратирате кожата си. Използвайте зехтин. Сложете малко количество на памучно тампонче и масажирайте лицето с кръгови движения.

Пийте вода

Приемът на течности е изключително важен за здравето на кожата. Минималното количество е 1,5 литра на ден. Бръчките по лицето се оформят именно от липса на хидратация в кожата.

Освен приема на течности е хубаво да ядете плодове и зеленчуци, които имат високо съдържание на вода, като диня, краставица, портокал, ягода, грейпфрут и пъпеш.

Избягвайте стреса

Намерете време за себе си и се опитайте да избягвате стреса, доколкото е възможно. Той е сред основните причинители на проблеми по лицето. Когато е под стрес, тялото произвежда кортизол и други хормони, което правят кожата по-мазна.

Проучете различни методи за управление на стреса като дихателни упражнения, йога и медитация.

Приемайте мултивитамини

Влошеният вид на кожата е един от начините да разберем какво е здравословното състояние на човек. Alive коса, кожа и нокти на Nature's Way комбинира изобилие от дълбоко подхранващи ценни вещества, необходими за поддържането на жизнени коса, кожа и нокти.

Alive коса, кожа и нокти на Nature's Way съдържа точното количество витамини и минерали, хиалуронова киселина, колаген и плодово-зеленчукова смес, както и силиций, иззет от билката полски хвощ. Тази съставка балансира нивата на калций и магнезий в организма, хормоните и здравето на кожата, косата и ноктите. Силицият има алкализиращ ефект, благодарение на което се подобрява състоянието на скалпа и структурата на косъма.

Младият организъм съдържа голямо количество силициев диоксид, но с възрастта то намалява. Alive коса, кожа и нокти на Nature's Way осигурява нужното количество силиций, за поддържане на красиви кожа, коса и нокти. За да постигнете бързо и лесно здравословен и бляскав вид за своите кожа, коса и нокти Revita.bg предлага Alive коса, кожа и нокти на Nature's Way на промоционални цени.

Щастливи сме да съобщим петте късметлийки, които спечелиха мултивитамините за коса, кожа и нокти на Nature's Way са: Теодора Иванова, Симона Петкова, Надя Христова, Екатерина Генчева, Цанка Манолова. Честито!