Овен

Казват, че Овенът е голям инат и винаги настоява да стане неговото. А Овенът просто е надарен със способността да вижда няколко крачки пред другите и наистина умее да предвижда най-добрия изход от всяка ситуация.

Телец

Казват, че Телецът не е особено амбициозен и гледа да се движи по течението. Но Телецът по-добре от всеки друг осъзнава, че всяко нещо се случва тогава, когато дойде времето му да се случи. А ако не се случи, значи просто не е трябвало да се случи. 

Близнаци

Казват, че Близнаците са нерешителни и твърде много се колебаят, преди да вземат каквото и да е решение. Близнаците просто са аналитични, здравомислещи и преди да направят следващата крачка искат да са наясно накъде ще ги отведе тази крачка.

Рак

Казват, че Ракът е толкова фокусиран върху другите, че понякога прекалява с грижите си. Истината е, че Ракът е зодията, която най-силно осъзнава какво наистина значи семейство. Това е зодията, която е готова да забрави себе си в името на тези, които обича. И често пъти го прави. Макар да остава неразбран, недооценен, а понякога дори и обвиняван за прекалените си усилия да направи другите щастливи. Но... нека си признаем: светът щеше да е много по-хубаво място, ако повече хора бяха като тази зодия, нали?

Лъв

Казват, че Лъвът е суетен и обича да е в центъра на вниманието. Не, Лъвът просто е роден лидер и осъзнава това. Осъзнава, че мисията му е да води, а не да бъде воден. Осъзнава, че е роден да проправя пътища, а не са следва утъпканите.

Дева

Казват, че Девата е затворена в собствения си свят и не допуска никого истински до себе си. А Девата просто знае, че човек се ражда сам и през по-голямата част от живота си е сам. Тя не търси някого, с когото да запълва ежедневието си, а някого, с когото да сподели света си. И едва когато срещне такъв човек, разтваря света си, сърцето си и душата си за него.

Везни

Казват, че Везните имат мнението по всеки въпрос и се опитват да дават насоки на всеки как да живее. Истината е, че Везните умеят да поглеждат ситуацията с други очи. Умеят да виждат грешките, които другите допускат, и изхода от тях. Просто... Везните са твърде загрижени за хората около себе си и не могат да останат безучастни, когато знаят, че могат да помогнат (дори когато другият не осъзнава това).

Скорпион

Казват, че Скорпионът мисли само за нагона си... и се ръководи предимно от него. Не, Скорпионът е просто чувствен, страстен и пламенен. Той знае, че интимността е един от най-непосредствените начини да покажеш чувствата и емоциите, които другият буди в теб. Това не значи, че Скорпионът подценява платоничните жестове. По-скоро значи, че не подценява физическите.

Стрелец

Казват, че Стрелецът е неспособен да се посвети на другия и затова трудно създава сериозна връзка. Истината е, че Стрелецът иска да се посвети на другия, но не с цената на това да забрави кой е, какво обича и на какво държи. А за съжаление повечето хора смятат, че за да имаш връзка, трябва да "претопиш" себе си в другия. Затова Стрелецът търси - някой като него. Някой, който знае, че любовта се гради на взаимна свобода и уважение, а не на ограничение.

Козирог

Казват, че Козирогът не умее да иска да помощ, не умее да се доверява, не умее да играе в екип. Всъщност, Козирогът иска да бъде част от екип. Иска да не се справя с всички сам. Иска да има на кого да разчита. И да може да разчита. Но тъжната истината е, че именно защото е комбинативен, пробивен и организиран, другите приемат, че той се справя чудесно и сам... и просто го оставят сам.

Водолей

Казват, че Водолеят вечно лети в облаците, вечно пуска питомното, за да гони дивото, вечно иска да е някъде другаде, да е някой друг. Истината е, че Водолеят е роден мечтател. А както знаем, мечтателите са тези, които променят света. Тези, които разрушават статуквото и градят новото. Тези, които провокират всички нас... към това да провокираме себе си. Водолеят осъзнава, усеща всичко това... и просто е верен на съдбата си.

Риби

Казват, че Рибите са меланхолични, депресивни и склонни към самообвинения. Истината е, че Рибите просто търсят себе си. Искат да променят себе си. Да станат по-добрата версия на себе си. Заради себе си. И заради другите. Защото Рибите вярват, че промяната на света започва с промяна на теб самия. И им се иска да надскачат непрекъснато себе си, да усъвършенстват себе си... защото знаят, че така ще повлияят положително и на света.