След като ви запознахме с тенденциите при обувките за предстоящото лято, днес ще ви отговорим на въпроса: "Кои са модерните дамски чанти и на какво да заложим през лятото на 2013?" Тази година модните дизайнери са подготвили за всекиго по нещо. Дамите могат да избират между различни стилове и многобройни цветове.

 

Ярки цветове

Оранжево, зелено, жълто, тъмно синьо, ярко червено и розово са само част от „веселите” цветове на лято 2013, които са сред хитовете и при дамските чанти.

Класически цветове

По традиция, сред актуалните цветове през новия сезон ще бъдат черното и бялото. Пастелните тонове също са сред предпочитаните. Впечатление прави, че все повече модни дизайнери залагат на т.нар. „тромав стил”, при който дамските чанти са с квадратна форма, наподобяваща куфар.

Металически блясък

2013 определено е годината на металическия блясък. Лъскавите обувки, облека и чанти са сред най-предпочитаните.

Кожа от влечуги

Чантите от кожа на влечуги или имитиращи щампи са сред хитовете на лято 2013. Змийските чанти са доста атрактивни и могат да се комбинират успешно с обувки и аксесоари от същия тип.

 

Цветни квадрати

Чантите с цветни квадрати също са на почит през това лято. В зависимост от предпочитанията, дамите могат да избират между ярки цветове, черно-бели комбинации или пастелни тонове.

 

Естествени материали

Чантите от естествени материали са друг хит. Различни текстури и цветове по вкуса на всяка дама.

С перфорация

Материалите могат да бъдат различни. В зависимост от предпочитанията, може да избирате между класическа и фигурална перфорация.

 

Богата декорация

Чантите с богата декорация също са доста актуални. Камъни, метални бижута, мъниста, нитове са сред най-популярните комбинации. На почит през новия сезон ще бъдат и дамските чанти с бродерия.

Геометрични линии

Геометричните щампи придават един по-разчупен и в същото време модерен вид на дамската чанта.