X

Момче предложи брак на приятелката си по време на абитуриентския си бал

от в 14:02 на 31.05.2016 в Свободно време | Интересно


Момче предложи брак на приятелката си по време на абитуриентския си бал

Момче предложи брак на приятелката си по време на абитуриентския си бал

Момче от Враца предложи брак на приятелката си по време на абитуриентски бал, разказа БТВ.

Младежът на име Николай сподели, че е взел решението спонтанно, два-три часа преди бала, а единственият човек, който не е бил наясно какво ще се случи, е приятелката му. Всички други са очаквали изненадата и са гледали за сигнал от него, за да му дадат пръстена, разказа класният ръководител г-жа Цветкова. Така пред стотици погледи на абитуриенти от три училища младият мъж поиска ръката на своята половинка.

„Изпитах нещо неописуемо, цялата изтръпнах”, сподели Елеонора, която е била наистина изненадана, защото вече годеникът й е много притеснителен и не е очаквал подобно нещо от него пред такава огромна публика.

Елеонора е по-голяма от него, студентка втори курс, учи за медицинска сестра. С Николай се познават от две години покрай сестра му, с която са добри приятелки.

Двамата все още не са определили датата са сватбата, защото се готвят за друго радостно събитие - появата на детето им, което се очаква да се появи на бял свят през ноември. Дотогава предстоят ремонти, а междувременно Ели обещава да подкрепя Николай във всичко и си пожелава детето да расте здраво и щастливо и да се обичат.Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.