„Надявам се, че ще помниш, че си бил обичан. Надявам се с времето да осъзнаеш, че си изгубил нещо специално и скъпоценно.

Надявам се, че ще помниш, че тя те е обичала, въпреки стените, изградени около сърцето ти.

Надявам се, че никога няма да разбиеш нечие сърце, както разби нейното. Надявам се да намериш сили да бъдеш честен, а не страхливец.

Надявам се един ден да осъзнаеш, че действията ти предизвикаха повече сълзи, отколкото радост, повече болка, отколкото смях.

Надявам се да се върнеш назад, да помислиш над това, което си имал и което си изгубил. Надявам се да помъдрееш и да осъзнаеш, че предателството не е мъжка постъпка.

Вярвам, че си се опитал да дадеш всичко, на което си способен, но явно още не си съзрял, за да бъдеш смел и отговорен. Не си съзрял, за да постъпиш правилно и да оцениш истинската любов, която тя беше готова да ти даде.

Към всеки мъж, който е лъгал, изневерявал, обиждал, наранявал: Тя заслужава нещо по-добро!

Ти не си длъжен да я обичаш, не си длъжен да изпълняваш всеки каприз, но недей да обещаваш нещо, което няма да изпълниш. Защото с всяка лъжа, с всяко нарушено обещание, ти бавно убиваш любовта в душата ѝ.

А това е една малка, но ужасяваща трагедия. Тъжно е да видиш как тя губи доверието си в теб.

Не си длъжен да даваш обещания, не си длъжен да останеш, но недей да мамиш. Недей да градиш нещо, в което не вярваш.

Накрая единственото, което ще остане в сърцето ѝ, е усещането, че никога не е била важна за теб, а тя заслужава нещо по-добро.

Тя заслужава нещо по-добро и един ден ще го има. Помни, че те е обичала, и че ти също можеш да имаш нещо по-добро, ако отвориш широко вратата към сърцето си и си готов да бъдеш Мъж.“

Мила Крилетич