Според статистическите прогнози през 2020 г. по света ще има почти 3 милиарда потребители на смартфони, а начинът, по който боравите с това устройство, може да разкрие много за характера ви, дори за неподозирани от вас черти.

Днес сме ви подготвили интересен тест, който се базира на начина, по който най-често държите телефона си.

Разгледайте вариантите и по-надолу прочетете какво разкрива изборът ви:

1. Държите го с една ръка

Онези, които обикновено държат телефона си с една ръка и с палец скролват из сайтовете и приложенията, са много уверени хора. Не се страхуват да рискуват, но го правят с известна мярка, което им помага да постигнат много в професионалната сфера.

В любовния им живот обаче подхождат по съвсем различен начин. Доста се колебаят и имат нужда от време, за да преценят дали въобще има смисъл да започват връзка с конкретния човек. Заради тази емоционална нерешителност някои хора ги приемат като резервирани и студени личности, но те просто имат високи стандарти и нямат намерение да се примиряват с по-малко.

2. С една ръка придържате телефона, а с палеца на другата ръка оперирате по екрана

Хората, които държат телефона си по този начин, са много мъдри, интуитивни, разумни и предпазливи. Премислят много добре решенията си и са много наблюдателни, което означава, че почти никой не може да ги измами.

В сферата на любовта обаче не са чак толкова мъдри. Когато усетят пеперудите в стомаха си, тези хора забравят за всякаква логика и следват сърцето си. Взимат прибързани и необмислени решения, понякога реагират прекалено бурно и не са склонни на компромиси, което често се отразява зле на връзката им, но е абсолютен факт, че са изключително страстни и отдадени в любовта.

3. Използвате и двете ръце, за да държите телефона

Хората, които държат телефона си с две ръце, мразят да чакат. Те взимат решения бързо и не се помайват. Адаптират се успешно към нова обстановка и лесно завързват познанства.

В любовта обаче са малко сдържани, защото се страхуват да не бъдат наранени. Затварят се в себе си и е трудно да ги опознаеш наистина, тяхната половинка трябва да има голямо търпение, за да стигне до сърцето им.

4. Държите телефона с една ръка и използвате показалеца на другата, за да оперирате по екрана

Хората, които държат телефона си по този начин, са изключително креативни и са пълни с чудесни идеи. Те обичат да са сами и да творят. Обикновено постигат голям успех, защото са много прилежни, отдадени и талантливи.

В любовта са доста срамежливи и никога няма да си признаят първи, че харесват някого. Не допускат лесно хората до сърцето си, но имат много какво да предложат, ако някой спечели доверието им.