Често получаването на оргазъм е доста трудно за жените, особено, когато има несъвместимост между партньорите или ни е срам да си кажем какво наистина искаме в леглото. Често се притесняваме от какво ли не, като: как изглежда тялото ни на тази светлина, вижда ли се целулита, онази бръчка и какво ли още не. Всички тези притеснения обаче могат да доведат до скованост и затруднения при кулминацията по време на секс.

И когато партньорът ни попита дали ни е било хубаво и дали сме стигнали до щастлив край, ние най-често ще излъжем само и само да не му нараним самочувствието или да запазим мира в отношенията. И отново не си казваме истината.

Правилната комуникация и общуването са от основно значение за една здрава връзка, но какво да правите, ако не можете да споделите всичко с партньора си, защото смятате, че ще поставите под въпрос неговата мъжественост? Време е да поставите себе си на първо място и да помислите какъв е проблемът, особено ако сте преминали през същата криза с предишните си партньори.

Ето няколко лесни трика, които може да ви помогнат да получите най-добрия оргазъм до сега:

Успокойте се

Сами знаете, че когато искате нещо прекалено много и мислите прекалено много за него - се получава блокаж и то започва да се отдалечава от вас. По някога не е нужно да обясняваме с подробности какво искаме в леглото. Можем просто да го насочим с нежни и секси движения към него.
Ето защо по време на любовната игра мислете само за вас двамата и не позволявайте на нищо да ви безпокои. Отдайте се на страстите си и предложете нови пози, правете почивки, в които само се целувате и галите, вмъкнете нещо по-екстремно, което ще ви възбуди още повече. Макар и партньорът ви да се изненада от новото ви поведение, продължавайте да правите всичко, което ви хрумне, защото и той ще бъде развълнуван. Към края му позволете да контролира ситуацията и да ви завладе. Така със сигурност ще стигнете до своя оргазъм!

Любовна игра през целия ден

Опитайте да поддържате електричеството на страстите между вас през целия ден. Дори да сте много заети в този ден отделете малко време и изпратете на партньора си секси снима или сексуален смс. Пращайте му лежерно от време на време съобщения, като му споделяте какво от това, което прави в леглото ви харесва много и как ви кара да се чувствате. Кореспондирайте спонтанно и не насочвайте комуникацията към други неща. Не насочвайте комуникацията никъде другаде освен към сексулана и романтична тематика. Нищо няма значение днес, освен да бъдете привлекателни и интересни един за друг. След работа купете бутилка вино и му кажете, че не може да закъснее, срещнете се с него на романтично и ароматно място. Постарайте се в този ден да се отпуснете психически и емоционално. Щом най-накрая се видите след нажежената страст през деня със сигурност нощта ще избухне в един не просто добър, а невероятен оргазъм.

Дишайте дълбоко, когато сте близо

Може би това ви се струва погрешно и преживявате оргазма като нещо бързо, силно, белязано от силно и учестено дишане. Противно на логиката, но е вярно, че като дишате леко, докато сте близо до врата на партньора си, отпускате и себе си, и него. А връхната точка в момента ще дойде, тогава, когато сте напълно отпуснати. Този режим определено заслужава всяко внимание. 

Не поддържайте постоянен контакт с очите

Затворете очи и се отдайте на чувствата си, не позволявайте на нищо да наруши фокуса ви. По време на секс често гледате партньора си, което е нормално, но към края се впуснете в мислите си и се наслаждавайте. Оставете секса да тече естествено и не общувайте с партньора си в момента, в който усетите, че оргазмът наближава.  

Всички тези трикове могат да бъдат полезни само когато влезете в контакт със себе си и разберете какъв е проблемът. Освободете се от тежестта и осъзнайте, че сексът е здравословен и красив и е създаден, за да му се наслаждавате. Не е необходимо да поставяте каквито и да било бариери в главата си. И да потъвате в режима на мислене и по време на секс.

Това е момент, който не е създаден за мислене, за въпроси или притеснения. Това е момент на усещания. Дайте си ментална почивка в него и се отпуснете само и единствено в усещанията си, както на тялото така и на химията на емоциите. Нека стратите говорят, а вие само чувствайте.