Някои от най-лудо влюбените и щастливи двойки са започнали да излизат случайно. Дори не са търсили любов, не са се нуждаели от някой, който да държи ръката им и да бъде техният човек завинаги.

Мислели са, че просто прекарват време заедно, за да се опознаят по-добре, но колкото повече са се „гмуркали“ в душата на другия, толкова повече са се влюбвали един в друг.

Някои от тях не са имали намерение да се влюбват, да започват нова връзка и да подарят сърцето си на друго човешко същество. Но това все пак се случва.

Знаеш какво казват… Животът е това, което ни се случва, докато сме заети да си правим планове. Можем да го сравним с тиха музика за фон, с която сме свикнали, но ето, че се появява най-невероятната песен и спираш това, което правиш, за да я чуеш.

Някои от хората, които са лудо, дълбоко и страстно влюбени са започнали отношенията си като приятели. Били са двама най-добри такива, които винаги са се грижели един за друг. Не са търсили своите сродни души и не са били отчаяни да срещнат спътника си в живота.

Да, някак си са завършили в обятията си.

Били са си толкова близки, че са решили да започнат връзка и то без да имат сериозни намерения. Мислели са, че могат да се справят с нея тъй като чувствата им един към друг са напълно приятелски. Едва ли са предполагали, че приятелската им връзка ще се превърне в страстна любов за цял живот.

След като са споделили интимни моменти, открили са сексуалността и пристрастеността си един към друг, тези хора са разбрали, че никога не биха могли отново да са просто приятели. Защото, откакто са открили тази част от себе си, са разбрали, че искат повече от нищо незначещ, случаен секс.

Осъзнали са, че човекът, който някога е бил техен приятел, сега е човекът, в който са лудо влюбени. Най-накрая са разбрали, че връзката им има по-голяма цел.

Най-щастливите двойки нямат очаквания за това къде ще ги отведе връзката им. Те са били щастливи и когато са били необвързани. Нямали са нужда от любов, за да направят живота си по-значим.

Но са избрали да се обвържат и да изградят пълна със смисъл връзка, защото са искали, а не защото са били самотни и отчаяно са търсели някой, който да ги накара да се почувстват в безопасност.

Ето защо тази любов е вероятно най-чистата!