Най-силните момичета премислят, защото им е трудно да се отпуснат. Те са бойци. Свикнали са да работят много, така че всеки път, когато почиват, стават скептични. Казват, че нещата са прекалено хубави, за да са истина. Чудят се дали ще се случи нещо ужасно, защото са свикнали да живеят в хаос. Нищо не е идвало лесно при тях.

Най-силните момичета премислят, защото никога не искат да бъдат хванати неподготвени. Те имат проблем с това да седнат и да се отпуснат, защото предпочитат да седят на мястото на водача, поемайки пълен контрол. Най-лошият им кошмар е да изгубят собствената си лична сила. Някои може да ги смятат за контролиращи и странни, но наистина, те просто вярват най-много в собствената си преценка. Вярват в себе си, но в другите хора? Е, те сякаш винаги ги разочароват.

Най-силните момичета премислят, защото са минали през ада. Знаят какво е към тях да бъдат лоши и груби неочаквано. Осъзнават, че целият им свят може да се промени изведнъж, поради което винаги са нащрек. Надяват се, че нещата ще вървят добре, но никога не го очакват. Имат твърде много житейски опит, за да се държат като оптимисти.

Най-силните момичета премислят, защото са защитници. Искат да се грижат за своите близки. Искат да могат да кажат: „Всичко ще бъде наред“ и наистина да го мислят. Преминават през всички възможни сценарии в главата си, така че да могат да се справят с всичко, което се случи. Не искат да изключват нищо и разглеждат всички фактори.

Най-силните момичета премислят, защото са много интелигентни. Те осъзнават, че повечето хора мислят само за себе си и повечето ситуации не са такива, каквито изглеждат, така че никога не приемат нищо такова, каквото изглежда. Когато някой им каже нещо, обмислят възможността да ги лъжат. Те са противоположни на наивниците. Няма да позволят на никого да ги измами.

Най-силните момичета премислят, защото толкова много неща се случват в техния свят. Опитват се да направят всичко. Да имат просперираща кариера. Да имат любящи взаимотношения. Да имат вълнуващ социален живот. Да имат здрави тяло и ум. Имат един милион цели, които се стремят да постигнат възможно най-бързо, така че не е изненадващо, че мозъкът им винаги работи интензивно. Никога няма да имат възможност да престанат да мислят, дори и в дните, когато трябва да се отпуснат.

Най-силните момичета премислят, защото невинаги са били толкова силни. Прекаленото мислене е останало навик от времето, когато са били несигурни. Когато са се тревожели какво да кажат пред другите. Когато са се съмнявали във всеки ход, който са правили, защото не са искали да се срамуват. Сега не ги е грижа за това, което другите мислят за тях, но не могат да загърбят старите си навици. Все още премислят. Това е начинът, по който мозъкът им работи.