Приятелството най-често се случва с хора, с които имаме еднакви ценности, идеи и енергия. Понякога, обаче, противоположностите се привличат и до нас се оказват хора, с които на пръв поглед сякаш по никакъв начин не си приличаме. Това може да зависи и от зодиакалния знак, под който сме се родили. Ето кои са 10-те най-странни приятелства според зодиите.

Риби и Водолей

Те са чудаците на зодиака. Когато тези знаци се съберат, вие завинаги ще бъдете объркани за какво всъщност водят разговор. Разбира се, Водолеят не разбира непременно емоционалното състояние на Рибите през цялото време, но интелектуално и хумористично тези двамата са неразделни.

Водолей и Дева

Тези знаци се разбират само защото и двамата са наистина умни. Тази двойка всъщност е една от най-популярните зодиакални двойки. Когато тези двамата се съберат, вие ще бъдете силно впечатлени от плановете им да променят света, дискусиите им за текущи събития и нивото на признателност, което имат един към друг.

Везни и Скорпион

Причината, поради която тези двамата се разбират толкова добре, е, че и двамата водят начин на живот всичко или нищо. Естествената интензивност на Скорпиона, смесена с постоянната преданост на Везните към всичко, което обичат, е перфектната рецепта за силно приятелство.

Лъв и Дева

Отношенията между тези двамата могат да се определят като едно от най-дългогодишните зодиакални приятелства. Независимо от постоянната нужда на Девата от практичност и логика във всичко, с което се свързва, и нуждата на Лъв от внимание и обич, тези двамата ВИНАГИ ще бъдат приятели.

Овен и Телец

Този дует постига перфектния баланс между даване и получаване. Овенът има способността да покаже на Телец ползите от това да се отпусне и да не приема живота толкова сериозно. Телецът може да покаже на Овен как да постига целите си по-ефективно и последователно. Независимо че Телецът обича средата му да бъде контролирана и структурирана, а Овенът никога не приема заповеди, тези двамата могат да изградят страхотно приятелство.

Лъв и Рак

Това приятелство се подхранва от сърдечни въпроси. За Ракът любовта е най-важна, а Лъвът има доста голямо сърце като цяло. Въпреки че Лъвът не е много вещ в изразяването на себе си емоционално, Ракът има способността да достигне тази негова страна. Този воден знак има способността да създава онова безопасно пространство, за което Лъвовете копнеят, за да могат наистина да изразят как се чувстват. Лъвовете са ориентирани към действие, докато Раците са емоционални. С течение на времето тези двамата ще развият най-сладкото приятелство, за което някой би си помислил.

Лъв и Козирог

Това е бизнес съюз, направен в рая. С естествената амбиция и решителност на Лъвовете и безмилостната работна етика на Козирозите, тези двамата имат всичко необходимо, за да изградят империя от самото начало. Всички бизнес приказки настрана, тези двамата са и страхотни приятели. Лъвовете всъщност обичат да водят разговори с този земен знак, те се възхищават на начина, по който Козирозите държат на простите неща в живота.

Овен и Риби

Тези двамата винаги стават приятели по един или друг начин, защото рождените им дни са близо един до друг. Всеки от техните елементи, черти на характера и личности ги привличат един към друг, независимо от всичко. Всеки знак има това, което другият желае да има. Рибите са очаровани от лидерството на Овена и желаят той да управлява някои области в собствения им живот. Овенът е хипнотизиран от емоционалната прозрачност на Рибите и желае също да може да изразява всичките си вътрешни емоции без колебание като този воден знак.

Овен и Скорпион

Най-добрата комбинация. Тези двамата обичат да се чувстват мощни. Независимо от борбата за власт, която и двамата трябва да преодолеят, те всъщност биха могли да постигнат някои доста страхотни неща. Когато са на една вълна, тяхното приятелство може да бъде описано като двете допълващи се части на един пъзел.

Скорпион и Стрелец

Приятелството между тези двамата е подобно на това между Овен и Риби. И двата знака искат това, което другият има. Скорпионът желае огъня и харизмата на Стрелеца, а Стрелецът е в страхопочитание от този воден знак, неговата мистерия и уединение. Стрелецът е светлината на живота на Скорпиона. Този воден знак за съжаление е предразположен към съмнения, страх и много премисляне. Да има Стрелец като приятел е много полезно и силно препоръчително на всеки Скорпион.