"Във всяка жена присъстват и четирите енергии, четири женски състояния. Но дори и да притежавате всички, вашето развитие не приключва с това!" Ето какво ни сподели самата Наталия за това как да придобиеш сила и увереност коя си ти и как да успееш да бъдеш щастлива жена в свят като днешния:

1. Наталия, неведнъж си споделяла, че жените трябва да носят рокли. Такъв е и дрескодът на предстоящия семинар с теб и Лариса Ренар на 16 юни. Защо?

Когато жената върви по земята, облечена с дълга рокля или пола като камбанка, тя събира в себе си женската енергия. Коко Шанел е въвела панталона. Тя, както знаем, е уникална дизайнерка, но не е имала съпруг и деца. Т.е. за тези, които избират по-феминистичния модел, панталонът е много подходящ. Но когато говорим за отключване на женствеността, роклята е дрехата. Доста представителки на нежния пол оказват съпротива срещу роклите и по време на семинарите е важно да преодолееем това. Представете си толкова много жени в красиви дълги рокли на едно място – просто става невероятно. Радвам се, че на 16 юни ние ще направим голям семинар заедно с Лариса Ренар, по време на който ще можем да развихрим женската енергия и да направим нещо наистина стойностно и полезно за жените. Знам, че след този семинар те по съвсем друг начин започват да приемат себе си и своята сексуалност и да виждат, че могат да презаредят батериите, да се преродят и да бъдат уверени жени. Всички, които се интересуват, могат да намерят повече информация за семинара на сайта - www.natalia.bg

2. Как намираш вдъхновение и енергия за проектите, на които посвещаваш времето си?

Обикновено, за да ми дойде идея, се отпускам. Просто сядам на някое красиво място, поръчвам си чай, кафе, вода и медитирам. Гледам в една точка, в цветенце или нещо друго и не мисля за нищо. Накрая, когато това приключи, гениалната идея идва отнякъде като ресурс, нещо се случва, отключва се и аз се чувствам много добре и на мястото си. Когато жената иска да твори, е важно да се отпусне. Когато е напрегната, бърза, не може да измисли нищо. Така че моят съвет е – отпуснете се, насладете се и всичко ще се случи при вас по най-добрия начин.

3. Беше ли готова за голямата популярност, която те споходи в България? Как се справяш с известността?

Изобщо не съм го мислила и не съм планирала да бъда известна. По някакъв магичен за мен начин стана, дори до момента не разбирам как се случва. Нищо не правя специално. Има много хора, които копнеят за слава. Аз никога не съм копняла, никога не съм я искала, просто обичам да говоря за секс. И по някакъв странен начин това ме направи известна. Приемам го, харесвам, че хората, които ме срещат по улицата, се усмихват. Често баби ме спират и ми казват: „Наталия, защо те нямаше преди години, ние щяхме да изживеем много по-палава младост“. И това е много приятно. Старая се винаги да съм добра към хората и да давам добри съвети и насоки. Вярвам в добротата. Аз съм намерила своето място в България, щастлива съм тук и съм много благодарна на целия български народ за това, което направи за мен.

4. Сексът ли е най-важен във връзката между двама души, или той е огледало на цялостните им отношения?

Вярвам, че сексът стои в основата на щастливата връзка. Няма ли хубав секс изначално, малко трудно можеш да изградиш връзка. Ако жената не харесва мъжа сексуално, по-добре да не се опитва, накрая ще избяга от него дори ако той е най-любящият, грижовен и обсебващ я с подаръци. И обратно – ако жената има сексуално привличане, дори ако той не е най-доброто момче, пак ще го иска, ще има енергия, ще го гони и ще се чувства много по-щастлива, дори и да не й дава толкова, колкото мъжът, към който няма привличане. Както и мъжът, ако е привлечен сексуално от жената, ще преобърне света, ще направи много подвизи за нея, всичко възможно, само и само да бъде до нея. Така че сексът има огромно значение. Това, което не можеш да събудиш на сила е, сексуалното привличане. Моят съвет е първо да намирате сексуалното привличане, да се чувствате добре и чак тогава да започвате да градите връзка. Техниките се развиват, но химията не – или я има, или я няма. И от ден първи бъдете честни със себе си дали имате химия с партньора.

5. Мислиш ли, че само жените са истински моногамни?

Има една френска книга: „Митове и истини за женската изневяра“, от една френска социоложка, в която тя доказва, че процентното съотношение на жени, които тя е измерила във Франция, е 40 на 60. От 30 до 40% от жените изневеряват на своите мъже поне веднъж. И тя е изчислила 118 причини за женската изневяра. На първите места са, че на жената не ѝ стигат емоциите, тя не се чувства красива, нейният мъж не я забелязва, тя се чувства като даденост и по този начин иска да компенсира. При мъжете изневярата се случва по-спонтанно. Т.е. жената, ако изневерява, има емоция. Мъжът изневерява заради спортен интерес – просто му е забавно и ако момичето до него може да му даде секс, защо пък не. Рядко мъжете изневеряват емоционално и ако го направят, това вече е с класическа любовница. В повечето случаи се отдават на случайни забежки. Жените рядко правят случайни забежки. Те обикновено, ако изневеряват, това е с любовник, с който имат стабилна връзка, Измъчват се от това, страдат, но след това взимат решение дали да тръгнат, или да останат. Много често жените се разделят с мъжете си заради любовника и много често след това съжаляват, че са го направили.

6. Какво би посъветвала читателките ни, които още не са намерили идеалния партньор?

Търси, докато не намериш. Може да намериш, но само ако вярваш. Важно е да вярваш с цялото си сърце. Или ела на някой от нашите семинари, където заедно ще отключим блокажите ти и ще видиш после колко лесно ще ти се случи всичко.

Билети за семинара на Наталия Кобилкина и Лариса Ренар: „Кръгът на женската сила: презареждане“, който ще се състои на 16 юни в София, Интер Експо Център (Булевард „Цариградско шосе“ 147), можете да закупите от тук.