Много жени не разбират как могат да се задържат един класен мъж. Te непрекъснато казват: „Ох, аз го губя. Аз не мога да разбера защо нещата не се получават по идеален начин?“

Какво иска един мъж? – Сега ще ви разкрия тази тайна.

Първо, един мъж иска да има жена с добро сърце – жена, която го обича, жена, която вярва в него, жена, която е отворена към него, жена, която когато прегръща, усеща, че иска да я пази. Докато твоето сърце е затворено и не допускаш до него, трудно можеш да имаш мъж. Защо може да си затворила твоето сърце? Например обидена си на баща ти, защото той не се е държал добре с майка ти или се е развел с нея и ти не можеш да му простиш... Причините могат да бъдат много. Но това предизвиква в твоя мозък или позиция на жертва и тогава се приемаш като такава и мъжете те мъчат, или позиция на жена, която е нещаства, не допуска никого до себе си и прави всичко сама. Тогава си казваш: „Не ми трябват мъже, аз се справям добре и без тях и работиш, работиш, работиш – оцеляваш, но женското щастие липсва.

Второто нещо, което търсят мъжете в жените, това е умението да бъдеш секси. Факт – мъжете искат секс. Искат да бъдеш палава, искат да бъдеш красива, да бъдеш поддържана, да ги съблазняваш. Твоят мъж иска тази искряща женска красива сексуалност да бъде у теб. Да бъдеш сочна, класна, готина и като те види, всичко в него да избухва. И ако той не го получава, винаги ще го търси. Не очаквай, че като му родиш деца, ще стане моногамен. Ако не получава секс, той ще изневерява и твоята задача е да развиеш сексуалността си.

Трето, много мъже в днешно време искат работеща успешна жена. Жена, която има мисия. Жена, която прави това, което обича да прави и жена, която наистина се наслаждава, че е реализирана. Удовлетворена е от този факт. Често жената не разбира мисията си и затова допуска много големи грешки. Приема работата като наказание. Прибира се изморена, изтощена и я избива на агресия към мъжа й, става лоша амазонка, която го наказва. Тогава той бяга, става пасивен, спира да работи и ти накрая си го смазала.

И четвърто, всеки мъж иска жена, която е добра домакиня, грижи се за дома, за него, за децата им и той знае, че може да разчита на нея, тя е надеждна и точна.

Когато събереш в себе си тези четири образа – на мило, нежно, любящо МОМИЧЕНЦЕ с отворено сърце, сексуална, сочна, страстна ЛЮБОВНИЦА, благородна, величествена, реализирана КРАЛИЦА и точна, грижовна СЪПРУГА И МАЙКА, ти ставаш жената, за която мъжът мечтае.

Помисли какво ти липсва? Помисли къде си влязла в тъмната част на тези архитипове? Сянката на момиченцето е жертва. Сянката на любовницата е вещица, неискаща секс. Сянката на кралицата е амазонка – жена, която смазва мъжа и се конкурира с него. И сянката на майката е контролираща майка, ревнива жена.

Как можеш да промениш тези неща? Как да отключиш архетипа в себе си и да махнеш тъмната страна в него? Как можеш да управляваш енергията си? Как да се почувстваш жена в женското тяло и в женската енергия? Дали това е възможно за един ден? – Да, възможно е. Дали това е много скъпо? – Не, не е много скъпо. Аз и моята колега Лариса Ренар ще направим семинара: „Кръгът на женската сила: презареждане“ на 16 юни в София. За тези, които не могат да присъстват на живо, ще има възможност да се включат онлайн.

Запиши се тук

Първите 100 ще получат подарък – четирите уебинара с архетипове, записани от мен!

А тези, които доведат приятелка, ще получат отстъпка.

Ще ви чакам на нашия уау женски семинар – презареждане!

Ваша, Наталия