Лариса Ренар е кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, с магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Създателка е на учение за природата на женската енергия и автор на обучаващи романи за жени.

Наталия Кобилкина oт малка забелязва, че повечето човешки проблеми, включително и болести, се появяват от нарушените отношения: със самия себе си, със семейството или ако човек нарушава духовните закони на Вселената. Затова иска да стане психолог - за да помага на хората. Преподава вече близо 15 години и е водила курсове в 9 различни държавави. За това време през нейните обучения са минали повече от 3000 човека и голяма част от тях имат позитивни промени в техния живот.

Преди 2 години Лариса и Наталия правят общ семинар в НДК. „Хората до днес ми пишат имейли и ми казват, че след този семинар сякаш им се е случило чудо - каквото си пожелаха там, всичко им се е сбъднало. Много от тях забременяха, а преди не им се получавало с години, други си намериха работа, трети срещнаха мъжа на своите мечти и се ожениха... Никой в България не организира такива големи ивенти и се радвам, че с Лариса сме две рускини, които правят това за българските жени“, споделя Наталия. На 16 юни 2018 година предстои втори такъв семинар.

Всеки, който желае, може да се запише от тук. А ние поканихме Наталия да ни разкаже няколко истории от своята практика. Тя учи клиентките си да бъдат себе си и да бъдат смели и това коренно променя живота им!

Първата история, както и повече информация за Лариса Ренар и Наталия Кобилкина може да прочетете тук. Вторатата статия – тук. Третата статия – тук. Четвъртата статия тук.

А сега е време Наталия да разкаже история номер 5.

При мен дойде дама, която ако някъде се е запознавала с мъж, той или вече пиел, или много бързо след това се пропивал. Тя се записа на семинар „Гейша“ и по време на него аз я попитах: „Какъв беше баща ти?“ Тя отговори: „Той беше алкохолик.“ Тогава казах: „Нека направя една констелация, това е специална техника, която позволява да видим какво е скрито в нейното поле, защото всеки човек има свое собствено поле. И тя сложи в полето баща си, майка си и себе си. И видяхме в това поле, че баща ѝ беше с бутилка постоянно, майка ѝ беше наказана, той я биеше и тя беше уплашена. И понеже тя в този момент е намразила баща си, е станала лоялна към майка си. Мислела си е, че ако обича майка си и ако успее да спаси по някакъв начин баща си, тя ще бъде щастлива. И на подсъзнателно ниво тя е намирала постоянно мъже-алкохолици, внушавайки си, че спасявайки тях, тя ще спаси своя баща.

Но, разбира се, човек не може да спаси такъв баща. И това, което аз я накарах да направи на семинара, беше да се обърне към родителите си и да им заяви: „Татко, аз не мога да те спася. Ти избираш алкохола, това е твоят избор и го уважавам. Но не мога да те спася. Мамо, аз не мога да те спася. Ти си избрала мъж-алкохолик, това е твоят избор. Но аз искам различни неща.“

Изричайки тези думи, тя започна много да плаче, да вика. Но когато мина този период на изчистване, ми призна: „Знаеш ли, за първи път чувствам лекота и че нищо не дължа на своите родители“.

След месец тя срещна свободен мъж, който не пиеше. След една година им се роди бебенце. Вече са заедно три години. Този мъж до момента не пие и е прекрасен баща и грижовен съпруг. И тя ми се похвали: „Усещам се щастлива жена!“

Така че е важно да намерим какъв е ограничаващият модел, каква травма стои в подсъзнанието, към кого сме лоялни от нашите родители и тогава можем да променим нещата.