Лариса Ренар е кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, с магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Създателка е на учение за природата на женската енергия и автор на обучаващи романи за жени.

Наталия Кобилкина oт малка забелязва, че повечето човешки проблеми, включително и болести, се появяват от нарушените отношения: със самия себе си, със семейството или ако човек нарушава духовните закони на Вселената. Затова иска да стане психолог - за да помага на хората. Преподава вече близо 15 години и е водила курсове в 9 различни държавави. За това време през нейните обучения са минали повече от 3000 човека и голяма част от тях имат позитивни промени в техния живот.

Преди 2 години Лариса и Наталия правят общ семинар в НДК. „Хората до днес ми пишат имейли и ми казват, че след този семинар сякаш им се е случило чудо - каквото си пожелаха там, всичко им се е сбъднало. Много от тях забременяха, а преди не им се получавало с години, други си намериха работа, трети срещнаха мъжа на своите мечти и се ожениха... Никой в България не организира такива големи ивенти и се радвам, че с Лариса сме две рускини, които правят това за българските жени“, споделя Наталия. На 16 юни 2018 година предстои втори такъв семинар.

Всеки, който желае, може да се запише от тук. А ние поканихме Наталия да ни разкаже няколко истории от своята практика. Тя учи клиентките си да бъдат себе си и да бъдат смели и това коренно променя живота им!

Първата история, както и повече информация за Лариса Ренар и Наталия Кобилкина може да прочетете тук. Вторатата статия – тук. Третата статия – тук.

А сега е време Наталия да разкаже защо понякога жените не успяват да забременеят.

Много често в нашата глава съществуват някакви ограничаващи вярвания – блокажи, които не ни позволяват да имаме това, което искаме. Когато махнем блокажа, моментално нещата се случват. Ще ви разкажа накратко три истории, свързани със забременяване. Обикновено жената не може да забременее или защото партньорът ѝ е неподходящ и трябва да го смени, или ако партньорът е подходящ, защото има блокаж, който трябва да се намери и да се премахне. Разбира се, говоря за случаи, в които жената е физически здрава и няма никакви медицински проблеми.

Не отдавна при мен дойде една дама, която много искаше да се сдобие с рожба. Със съпруга ѝ имат дългогодишен брак, прекрасна двойка са, но със сълзи на очи ми сподели, че не успява да забременее. И на семинара „Гейша“ ние започнахме да се ровим в живота ѝ, за да разберем защо това не се случва. Накрая се оказа, че вкъщи тя си гледа котенце, което обожава. И двамата с мъжа ѝ се подчиняваха на това котенце, то беше най-важният член на семейството. Аз я посъветвах да го подари на своите родители. Тя ми отказа: „О, не, не мога, това е моето котенце, аз толкова го обичам...“ Направихме практика и я накарах да го направи. Две седмици след като подари котето на своите родители, тя забременя и в момента чакаме бебето.

Друга жена, на която не ѝ се получаваше бременността, работеше много и изобщо не вярваше, че може да комбинира работата с детето. Мъжът ѝ не изкарваше пари и тя беше сигурна, че няма да се справят. Направихме техниката „констелация“ в рамките на семинара „Гейша“, по време на която аз ѝ вкарах новото вярване и убеждението, че точно кагато тя забременее, нейният съпруг ще си намери добра работа и ще започне да изкарва добри доходи. В рамките на един месец тя забременя. Мъжът ѝ наистина си намери фантастична работа и тя се отпусна, имаше много хубава бременност, а той до ден-днешен се грижи с любов за нея и за детенцето.

Трета жена пък беше вкопчена енергийно в своята баба и също много години не успяваше да зачене. Работихме, за да я освободим от родовия сценарий и тя забременя в същия месец, на първата почивка с мъжа ѝ.