Не искам да съм във връзка с човек, който ме кара да се чувствам, сякаш съм досадна, ако му пиша.

Не искам да излизам с някого, който ми внушава, че изисквам прекалено много, когато искам да прекараме уикенда заедно.

Не искам да съм с човек, който ме кара да се чувствам така сякаш преча, когато разказвам за случилото ми се през деня.

Не искам да съм във връзка с човек, който ми внушава, че съм глупава, когато се развълнувам, след като съм видяла куче или чуя любимата си песен по радиото.

Не искам да излизам с човек, който ме кара да се чувствам маловажна, сякаш съм някой, с когото просто трябва да се справи, сякаш съм трудна за обичане.

Не искам да съм с някого, който ме кара да действам срещу инстинктите си, да се държа така, че да не изляза прекалено претенциозна или търсеща внимание.

Аз искам да съм с човек, който ще ми дава стабилност, който няма да се оплаква, че говоря много, който няма да напада чувството ми за хумор, който ще обожава да ме вижда по пижама и няма да има против да съм себе си.

Не желая да съм във връзка с човек, който ми внушава, че съм трудна за обичане, сякаш ми прави услуга, че е с мен. Не искам някой, който се държи така сякаш съм голяма късметлийка, че е моята половинка.

Аз заслужавам обич и няма да губя времето си с някого, който ме кара да се чувствам различно. Няма да позволя на никого да ме унижава и да смачква самочувствието ми.

Ето затова не желая някой, който ще вижда излизането с приятелите ми или вечерята с родителите ми като задължение. Не искам да излизам с човек, който ме приема като товар.

Искам човек, който ще влага усилия, не защото съм поискала, а защото иска да ме зарадва.

Искам онзи, който ще ме слуша, когато говоря, ще отговаря на съобщенията ми, който ще се грижи за мен и ще се отнася с мен по подходящ начин.

Искам онзи, който ще се държи така, сякаш да ме обича е най-лесното нещо на света.