Ако някой те обича и ви е писано, защо би си тръгнал?

Всеки път някой от миналото ми се опитвa да се върне. Мъже, с които излизах преди, ме молят за втори шанс.

Всеки, с когото съм имала някаква връзка, е бил различен. Всеки е имал собствена причина да си тръгне. Един не е бил готов, друг не е искал връзка, трети не могъл да ми предложи повече. Може би те са се променили. Може би са честни, но не ме интересува. Трябваше да останат, когато имаха шанс. 

Те са били в сърцето ми. Играли са си с мен и са ме напуснали. Разбили са ме на парченца.

За мен тези мъже са в миналото и нямам намерение да са част от настоящето или бъдещето ми. Макар и да не ме интересуват, им желая щастие.

Вярвам, че хората се променят. Вярвам и във втория шанс, но когато срещнеш правилния човек, той няма да има нужда от него.

Защото онзи, който истински те обича, не би си тръгнал.

Не искам мъж, който се връща, а такъв, който не си тръгва.

Разбирам, че това не е лесен избор. Винаги е по-лесно да си тръгнеш, вместо да спорите, да се карате, но любовта не е това. Искам мъж, който ще работи над връзката ни, а не да се изплаши, когато е трудно.

Искам мъж, който не си тръгва, когато ме види на дъното. Искам мъж, който ще ме подкрепя, колкото и да не е лесно да ме обича в дадени моменти. Мъж, който няма да спре да се бори.

Искам мъж, който ще е до мен, през всяко едно приключение. Любовта не е лесна. Тя е изпълнена с тъга, щастие, падения и възходи. Тя е вълнуваща. Ето защо всеки има нужда от опора до себе си.

Искам мъж, който ще има свободата да си тръгне, но ще избере да остане, защото ме обича. Ще остане, защото вижда бъдеще.

Искам мъж, който ще е първият, който ще остане. Мъж, който цени това, че съм различна, който вижда истинското ми Аз.

Искам онзи, който не би си тръгнал. Писна ми от другия тип мъж.

Искам мъж, който ще остане с мен, за да имаме шанс за истинска любов. Мъж, който ще ме разбира и няма да дава празни обещания.

Аз няма да го напусна, ако и той не го направи.