Спри да се сърдиш на себе, че си се влюбила. Спри да премисляш всичко. Не си виновна, че хората си тръгват, защото просто не им е било писано да останат в живота ти. Спри да се извиняваш за чувствата и за сърцето си. Спри да отваряш сърцето си само за да бъдеш наранена.

Всеки път, когато отвориш нечие съобщение, отваряш и сърцето си. Знам, че е трудно и болезнено, но ако той те наранява, не е за теб. Всеки път, когато го допуснеш обратно, се примиряваш с това, че ще те боли.

Случва се, когато най-малко очакваш. Когато си навън с приятели или на място, където винаги си искала да стигнеш. Той не бе готов за сърцето ти, за любовта ти. Когато се окажеш далеч и можеш да продължиш напред, той се появява с едно просто съобщение: "Как си?"

Прост въпрос. Проверява те, но не го прави, защото ти е приятел. Проблемът е, че понякога хората се връщат, защото осъзнават, че нямаш нужда от тях.

За съжаление, той е изгубил правото да знае как си отдавна. Взел е това решение и не бива да му позволяваш да се завърне. 

Осъзнай стойността си. Пази сърцето и любовта си. Не се извинявай. Бъди силна и не се предавай. Запомни, че никой не заслужаа подобна болка. Влюбила си се в човек, който не е за теб, но какво толкова? Случва се на много хора.

Продължи напред и не отговаряй на онова съобщение. Ще срещнеш Единствения. Обещавам ти.