Връзките наистина са нещо прекрасно и щом всеки открие своя човек, животът наистина започва да придобива някакъв смисъл. Има за кого да правиш закуска, кого да изненадваш и да радваш. Започваш да мислиш за него, правиш място в леглото и се пристраствяваш към абсолютно всичко, дори ароматът на кожата. Тогава никой не може да помисли за проблеми, защото в небето няма и един облак.

С течение на времето и мъртвата хватка на всекидневието, всичко това започва да избледнява, връзката започва да прилича на пясъчен замък, който рано или късно отнема достатъчно и на финала се оказва, че чувствата се размиват наистина.

Има ли връзка без проблеми? Наистина ли приказките могат да завършат с "И те заживели щастливо"? Това рядко се случва. Започне ли всичко да рухва, на сцената винаги ще има поне един герой, който да стои в сянка.

Дори и като член на обществото от Марс, аз също знам, че жените имат фантазии за онзи съвършен мъж, който все някога ще дойде. Понякога може да е Леонардо ди Каприо, друг път ще говорим за Том Харди, а има и случаи, в които същият наистина може да бъде повече от реален. И точно благодарение на него започват да се разразяват бурите. Някъде в дълбините на уеб пространството има един, който винаги ще се представя за по-добрия партньор, който обещава, че ще се справи с всичко и никога няма да се кара, нито да повишава тон - той е съвършеният.

Да, отворете телефоните си и ще откриете поне един, който разказва как ще ви носи на ръце и какъв любовник ще бъде, обикновено стои буден цяла вечер и не спира да фантазира мечтаните сценарии. Мили дами, всяка има поне един такъв, който се появява, когато животът у дома е чист ад. Спасителят от Facebook е там, за да избърше сълзите ви. И понеже сте наранени, обидени и искате да си отмъстите, най-грешното решение започва да ви се струва най-правилно. Започвате да слушате сладкодумния от другата страна.

Изведнъж ви е писнало от тоновете мръсно пране, тъпите ни приятели, видео игрите и постоянното гледане на мачове. Не се чувствате сексапилна и изведнъж влизаме в прекрасната рутина, в която вие епилирате краката си през три дена, докато ние смятаме, че мръсните чорапи могат да издържат още един ден. Сивотата е дошла до гушата и точно тогава идва онзи нежен гласец, който ви гарантира, че има миялна, пере си всичко сам и ще ви гледа като принцеса, само трябва да отидете при него. Какво толкова? Ще оставите този прекрасен лентяй и ще бъдете щастлива. Нали именно той обещаваше това?

И понеже се нагледах на подобни случаи, намразих всички видове социални мрежи и предпочитам човешките отношения пред кибер чатовете, искам да ви разкрия една тайна - другият също не е толкова перфектен. Той ви казва това, което искате да чуете. Ще прекарате най-лудите си три месеца и ще се окаже, че нищо не е било такова, каквото сте искали да бъде.

Веднага ще намерите нещо, което да ви дразни и в новия. Кармата ще бъде там, за да ви напомня, че сте имали нещо, което е издържало на времето и въпреки сивотата, е запазило своя блясък. Не искам да ви разочаровам, но новият също има дрехи за пране и след определено време ще спре да ви смята за принцесата, защото вече ви притежава.

Пораснете малко и спрете да търсите щастието в интернет, преди години ни учаха да не взимаме бонбонки от непознати, сега не ви препоръчвам да приемате всичко написано за чиста монета. Ако искате да ни зарязвате, направете го, но не и заради онзи, който прави по-добрата реклама. И не забравяйте, че в един момент ще ви липсваме, но няма да сме там и тогава ще осъзнаете, че не сме били толкова лоши!