В случай, че си забравила това, което заслужаваш, нека ти напомня.

Ти заслужаваш стихове, написани със страст. Заслужаваш всяка любовна песен и всяко ръкописно писмо. Заслужаваш бавни танци и разходки на лунна светлина.

Заслужаваш добри съобщения след като станеш и преди да заспиш, но повече заслужаваш топли прегръдки за добро утро и целувки за лека нощ.

Заслужаваш закуска в леглото в мързеливата събота сутрин. Заслужаваш малките неща, направени с последователност.

Заслужаваш да бъдеш обичана. Заслужаваш цялата любов, която даваш, но на която не ти е отвърнато. Заслужаваш обичта, която смяташ, че никога няма да имаш.

Заслужаваш да бъдеш показана. Да познаваш всеки, когото тoй познава и да им каже колко те обожава. Заслужаваш да бъдеш любима тема на някого с най-добрите си приятели. Заслужаваш човек, който е горд да те има.

Заслужаваш да бъдеш видяна. Ти заслужаваш човек, който знае стойността ти и никога няма да се възползва от нея. Заслужаваш да се борят за теб.

Заслужаваш човек, който по-скоро би загубил спор, отколкото да загуби теб. Някой, който няма да постави гордостта си на първо място, защото ти си по-важна от егото му.

Заслужаваш някого, който няма да се откаже от теб. Някой, който ще стои до теб без значение от обстоятелствата. Някой, който казва, че пази гърба ти и го мисли всеки път.

Заслужаваш всичките “Обичам те”. Дори тези, останали неизказани.

Заслужаваш някой, който ще каже тези думи и никога няма да се усъмни в тях, защото думите могат да са лъжа, но очите не лъжат.

Заслужаваш човек, който ще те накара да почувстваш, че ТИ имаш значение. Някого, на когото можеш да се довериш. Някого, който няма да те накара да поставиш под въпрос стойността си.

Заслужаваш човек, който може да те направи щастлива, а не просто да те накара да се смееш. Някого, който ще те развесели, когато не си в настроение да се усмихваш.

Заслужаваш човек, който иска да остарее с теб. Някого, който се старае да те заслужи, а не такъв, който ще те остави да си отидеш само защото смята, че заслужаваш нещо по-добро.

Заслужаваш мъж, който знае, че любовта не е просто пеперуди в стомаха, защото е по-дълбока от това. Обичта невинаги е само в добрите времена, но и в лошите.

Заслужаваш някого, който те избира и винаги ще те избира, въпреки че знае, че може да го нараниш. Защото, когато обичаш някого, ще поемеш риска, без значение колко е страшно.

Заслужаваш да бъдеш нечия реалност, а не просто още една приказка.

И колкото и клиширано да звучи, ти заслужаваш най-добрите неща, които животът може да предложи.

Защото в края на краищата, скъпа, ти си струваш.