Случва се понякога две колежки да забременеят по едно и също време, но 6!? Една болница в Северна Каролина се радва на сериозен бум сред бременните медицински сестри.

Наскоро историята на шестте бременни жени доби широка популярност, защото рядко се случва подобно нещо.

Нина Дей, Бетани Стрингър, Емили Джонсън, Ники Хът, Сабрина Хъдсън и Кати Карлтън са все медицински сестри от една и съща болница и дори от едно и също отделение. Всички те ще станат майки тази година. Разбира се, не точно по едно и също време. Първо майка ще стане Нина Дей, чийто термин е в края на този месец, а последната, която ще роди, е Кати Карлтън, чието бебе се очаква да се роди на 12 декември.

Болницата не трябва да се притеснява как ще намери шест заместнички на служителките си, защото в САЩ няма платен отпуск по майчинство и жените отсъстват от работа само за 2-3 седмици след раждането.

Медицинските сестри изобщо не са планирали да забременяват по едно и също време, но пациентите много им се радват, те са нарекли дамите „Великолепната шесторка“.

Бъдещата майка Емили Джонсън, която очаква първото си дете, казва, че се радва, че е бременна по едно и също време с колежките си, защото може да обсъжда всичко с тях и по този начин се чувства по-спокойна.

Пожелаваме лека бременност и на шестте!