Ник Картът, едно от любимите ни момчета от Бекстрийт Бойс, отдаде почит към по-малкия си брат Аарон в неделя след новината, че ден по-рано той е бил открит мъртъв във вана в дома си в Калифорния.

42-годишният Ник Картър публикува няколко снимки от миналото, на които двамата са заедно, и написа, че сърцето му е било разбито въпреки сложната им връзка, като добави, че любовта му към Аарон никога не е угасвала.

Ник продължи да пише, че е "хранил надежда", че брат му "някой ден ще поиска да тръгне по здравословен път и в крайна сметка ще намери помощта, от която толкова отчаяно се нуждае", но добави, че макар да е "лесно да обвиняваш някого или нещо за загубата", той написа, че "пристрастяването и психичното заболяване са истинският злодей тук".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nick Carter (@nickcarter)

 

34-годишният Арън Картър е намерен мъртъв във ваната в дома си в Ланкастър, Калифорния, в събота.

Съседи разказват, че жена, за която се смята, че е домашната помощница, отворила вратата с викове "той е мъртъв, той е мъртъв". По-късно представители на семейството на Картър потвърждават смъртта на певеца. Причината за смъртта му не е обявена. Годеницата на Картър - Мелинда Мартин, която е била забелязана пред дома му в сълзи, е помолила за уединение, докато семейството скърби.

Смъртта на певеца настъпва точно седмица след като той съобщи в Туитър, че е обявил къщата си на стойност близо 800 000 долара за продажба, като добави, че е "готов за нова глава в живота си".