Имената на Шакира, Жерар Пике и Клара Чиа напоследък се спрягат от всички по света. Това стана популярна новина, след като колумбийската звезда откри огън по Пике чрез текста на последната си песен Music Sessions Vol.53.

В сътрудничеството си с Бизарап, аржентински композитор и звукозаписен продуцент, нейните песни оглавиха международните музикални платформи веднага след излизането си. Изглежда, че колумбийската звезда няма да спре дотук, тъй като международните вестници разкриха, че Шакира подготвя нова песен и е избрала много специална дата за нейното издаване.

Шакира ще пусне новата си песен с Карол Джи, днес, на 2 февруари, и това не е просто дата, а денят, в който тя и Пике празнуват рождения си ден. Съобщава се, че Шакира и Карол Джи са работили усилено за тази песен, като са записали видеото само за два дни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BZRP (@bizarrap)

 

Карол Джи подкрепя Шакира след излизането на Music Sessions Vol.53, като камерите я улавят да присъства на мач от MLS, облечена в тениска с фраза, която е част от текста на новата песен на Шакира.

Ето защо слуховете предполагат, че новият хит на Шакира също може да съдържа препратки към Пике по по-точен и не толкова директен начин.