Моля те, обичай ме напълно или не ме обичай изобщо. Нямам нужда да ме обичаш наполовина, защото само ще ми създадеш илюзията, че си тук, за да останеш. Спести ми болката и разбитото сърце, ако нямаш място да задържиш любовта ми. Направи си услуга и не се заблуждавай да вярваш, че можеш да обичаш някого, преди да се научиш да обичаш себе си.

Накара ме да повярвам, че любовта е колебливо състояние. Като инстинкт за оцеляване трябваше да се приспособя към твоя нрав. Започнах да вярвам, че да ти липсва някого е свързано само към стойността на тялото или достъпността, а не към самото присъствие. Накара ме да повярвам във фалшива илюзия за интимност, където топлината надделява над любовта и състраданието. В действителност топлината е само илюзия за любов за тези, които все още не са в състояние да обичат себе си.

Така че, моля те, кажи ми, че ме искаш без колебание в гласа ти, вгледай се в очите ми и ми кажи, че не си влюбен само наполовина в мен. Придърпай ме плътно към сърцето си и ми кажи, че не съм допълнение и че съм в ума ти през целия ден. Кажи ми, че ме обичаш или ме пусни.

Пуснете ме, защото ако наистина ме обичаше, нямаше да спреш да полагаш усилия. Пусни ме, защото знаеш, че не можеш да ми дадеш любовта, която заслужавам. Пусни ме, защото знаеш как да обичаш наполовина и знаеш, че бих била по-добре в обятията на някой друг, вместо да остана с теб. Пусни ме, защото знаеш, че е редно да ме обичаш от разстояние.