Натискът, който се излъчва от Овена, започва да намалява и започвате да се възползвате от енергиите, които ви връхлитат, щом дойде сезонът на Телеца. Със Сатурн наблизо настроението ви е по-примирително. През този месец все още сте водени от амбициите си, но по по-спокоен и подреден начин. През целия този месец Меркурий ви помага да направите равносметка на желанията си. Ретроградният му ход от 22-ри ви насърчава да се върнете към проект, който е останал нерешен. Възползвайте се от възможността да се съсредоточите върху това, което ви харесва или което ви позволява да използвате талантите си. Единствената сянка на борда е Марс в Рак, който ще се опита да ви отклони от пътя ви. Как? Като си играе с чувствата ви.

Ежедневната ви работа продължава да ви затруднява. Трябва да правите отстъпки и да намирате компромиси, за да постигнете целите си. Уви, това започва да ви изморява сериозно. Изведнъж търпението ви става все по-ограничено. Козирози, ако около 6-и сте готови да избухнете, поемете малко свеж въздух. Така ще избегнете създаването на безпрецедентен конфликт, който трудно ще разрешите и който като бонус ще направи живота ви още по-предизвикателен. От финансова гледна точка се справяте добре, защото сте природно пестеливи и отличен мениджър.

Съвет на месеца: За да ви накарат да правите каквото те искат, хората често си играят с чувствата ви. Променете това като изберете правилния момент да реагирате.