Основната характеристикана огледалната дата 09.09. е, че на този ден Законът на привличането ще работи повече от всякога. Всеки ще може да постигне силна енергийна връзка с Вселената, за да промени живота към по-добро. Нумеролозите разкриват как да се обърнете към числото Девет за помощ и да изпълните желанията си. 

Девет е броят на ангелите. Това е символ на честност, искреност, отговорност. Късметът ще се усмихва само на тези, които са готови да положат усилия за постигане на това, което искат. 

От нумерологична гледна точка 9-ти септември ще бъде ден на вдъхновение и пробуждане на вътрешна сила. От ранна сутрин до късно през нощта ще бъдем заобиколени от любов, грижа, спокойствие и щаастие. Хармонията ще се прояви във всичко. Дори в обикновените неща можете да видите нещо вдъхновяващо. Двойната девятка носи положителни промени в личния и професионалния живот. В същото време днес е много важно да забележите подканите отгоре, за да не се спънете по пътя. Именно вниманието, отдадеността и вярата в най-доброто ще ви принудят да стигнете до светлата страна на живота. Най-важното е да не губите време и усилия за безмислени неща. Приоритизирайте, за да разберете какво наистина искате от живота.

Как да си намислите желание на 9.09., за да го сбъднете:

Огледалните дати не са случайно съвпадение на числата, а знак, че е дошъл моментът да се правят желания и да се планират големи промени. Нумеролозите казват, че е по-добре да започнете всички важни неща на такива дати. Това сливане на числа зарежда една мечта, намерение или действие с положителна енергия, която привлича късмет.

Числото 9 е свързано с развитието на всички таланти. Ето защо, ако отдавна искате да изпълните желанието си, трябва да се обърнете към това число и да се помолите, за да засилите онези качества, които ще ви бъдат полезни за осъществяването на мечтата ви. За да постигнете желаното, то трябва да се повтори 9 пъти. Тогава не само заветното ще ви бъде изпълнено и ще дойде късметът, но и ще се развият необходимите способности.

Можете да изпълните желанието си по следния начин: Вземете лист хартия и запишете това, за което мечтаете. Напишете утвърдително: "Купих си кола". След това листът трябва да бъде сгънат и скрит на тайно място или поставен в портфейл. Той ще бъде вашият талисман.

Успех! Силите днес са с вас!