Не се влюбвай в зодия Везни, защото те са най-трудните за преодоляване. Те са любовта, която ще сравняваш с всички останали. Критериите, за които дори не си подозирала, внезапно ще се разкрият пред теб.

Не се влюбвай във Везни, защото не избират битките си, а са от типа хора, които искат да преминат всяко едно препятствие. Често се преструват, че всичко е наред, защото не искат да причиняват проблеми. Ограничават се до това, от което се нуждаеш, преди да изискват нещо в замяна.

Дори ако нараниш Везни, те няма да си отмъстят, няма да говорят лошо за теб. Просто ще се опитат да продължат към нещо по-добро. И на теб ще пожелаят най-доброто.

Не обичай Везни, защото те уважават и ги е грижа за теб. Винаги се стараят да поддържат усмивката ти, ако могат. Интересува ги повече щастието на другите хора, отколкото тяхното собствено. Ще свикнеш със съобщенията, които ти изпращат сутрин. С тях ще водиш разговори, които ще те карат да се засмееш високо на бюрото си. Ще бъдат най-добрата част от всеки ден.

Не се влюбвай във Везни, защото винаги ще виждат най-доброто в теб. Дори когато нещата се объркат и не си доволен от човека, който си в този момент, те ще ти напомнят кой си наистина.

Не се влюбвай във Везни, защото ще приемат всяка страна на това, което си. Дори лошите ти черти. Ще влязат в живота ти, когато всички останали ги няма и ще бъдат с теб през всяка буря. С течение на времето ще осъзнаеш, че се надяваш, че „завинаги“ включва и тях и че това те плаши.

Не обичай Везни, защото, щом осъзнаете, че можете да се доверите един на друг, тази връзка ще бъде завинаги и няма да си спомняш какъв е бил животът ти без тях.

Не се влюбвай във Везни, защото ще те направят по-добра, отколкото си мислиш, че би могла да бъдеш. Те ще бъдат най-добрият спомен, най-силният смях, компанията, когато не искаш никой друг и твоят най-голям защитник и фен.

Не се влюбвай във Везни освен ако нямаш проблем да ги оставиш да бъдат център на вниманието. Защото във всяка стая, в която влязат всички погледи ще бъдат върху тях. Но ще вземат ръката ти и докато всички наблюдават, ще видят, че си благодарен за това, което имаш.

Не обичай Везни, защото те са хора, които казват „да“. Винаги ще се опитат да бъдат с теб и няма да си помислят да те оставят. Дори в живота им да се случват стотици неща, ще останат до теб, когато имаш нужда.

Не се влюбвай във Везни, защото дори и преди да осъзнаеш, че го правиш, ще им кажеш, че ги обичаш и това ще те ужаси, но ще можеш да се радваш на естествения им чар.

Не се влюбвай във Везни освен ако не си готова да защитиш някого. Те са склонни да виждат най-доброто във всички, така че дават твърде много шансове. Да видиш как са наранени от другите, защото са такъв тип хора, ще повлияе и на теб. Ще видиш неща, които те не успяват в другите, а когато се опиташ да им обясниш, няма да разберат. Те обичат да вярват, че мотивите на всички са искрени като техните. Заради това ги възприемат за даденост, така че трябва да си силна.

Не се влюбвай във Везни, защото с тях ще изживееш най-добрата и най-истинската любовна история - тази, в която няма да се питаш дали се получава, или не, и ще бъдеш благодарна, че си имала щастието да обичаш такъв човек!