В живота настъпва момент, в който вече повече от всички искаме да създадем семейство и да имаме деца. Възпитанието на наследниците изисква жертви и това решение трябва да се обмисли много внимателно. Ето защо не всички зодии имат вроден инстинкт или желание да отгледат свое дете. Например, Везните и Девата са добри в създаването на домашна среда, докато Овенът по-скоро би могъл да избере кариерата си и да отложи създаването на семейство. Но тези няколко зодиакални знака поставят на първо място семейството си!

Рак

Няма как да не започнем с тях - Раците са изключителни домакини, които искат да прекарват възможно най-много време с наследниците си. Справят се лесно с както с брака, така и с децата. Работят упорито, за да осигурят приветлив и уютен дом за семейството си и правят всичко възможно, за да бъдат добри съпрузи, което допринася за пълноценното израстване на децата им.

Скорпион

Вярно е, че на пръв поглед Скорпионът може и да не прояви ентусиазъм да стане родител. Представителите на този зодиакален знак са доста емоционални, но се контролират, когато стане дума за големи планове като този... или най-малкото се опитват. Имат страхотен инстинкт за самосъхранение, но обръщат огромно внимание на хората, които обичат,  което е предпоставка да бъдат добри родители. Освен това, връзката им с членовете на семейството е силна и биха направили всичко възможно всеки да се чувства комфортно.

Лъв

Лъвът е известен като егоцентричен гений, така че не е необичайно да мислим, че има малка вероятност да иска да стане баща. Въпреки това, в себе си има много любов и точно затова му трябва някой, на който да я дари. Привързва се много, защото знае стойността на положителното внимание и е нежен към децата си. Представителите на тази зодия са неприкрити материалисти и дават на наследниците си всичко, от което се нуждаят и искат. 

Везни

Това е най-справедливата зодия. Вярно е, че не избират лесно бащинството, защото се интересуват много повече от развитието на човечеството. Но ако сметнат, че ще помогнат на света с добре възпитане деца, бащинството ще се преврне в техен приоритет. Освен това, те носят в себе си положителни емоции и обичат да обмислят всички възможни аспекти на дадена ситуация - все качества, които малчуганите биха оценили.

Риби

Родени под знака Риби имат дълбок родителски инстинкт, тъй като принадлежат към водата, от която се раждат всички животи. Ето защо повече от всичко те искат да станат родители. Едно от най-ценните им качества е вродената им съпричастност, която би била много ценна за децата им.