Остани сама, докато не намериш някой, който е готов да вложи работа във връзката. Някой, който е достатъчно зрял, за да се справи с отговорностите, които идват заедно с това да те обича. Някой, който познава мързела, няма място в сериозна връзка.

Остани необвързана, докато не намериш някой, който да се държи добре с теб, без да очаква награда или потупване по гърба. Някой, който се отнася с теб добре, защото го заслужаваш и иска да те види с усмивка на лицето.

Остани сама, докато не намериш някой, който влага усилия в разговорите с теб. Някой, който слуша, когато говориш. Някой, който оставя телефона си, когато влизаш в стаята.

Остани необвързана, докато не намериш някой, който да положи усилия, за да се чувстваш включена в живота му. Някой, който те кани с приятелите си. Някой, който те извежда на вечеря със семейството си.

Остани сама, докато не намериш някой, който влага усилия в спалнята. Някой, който се грижи за твоите нужди. Някой, който дава толкова често, колкото получава.

Остани сама, докато не намериш някой, който да положи усилия за планиране на срещи. Някой, който избира мястото и времето, така че да не вземаш всички решения. Някой, който обръща внимание на това, което искаш да правиш през уикендите и го прави.

Остани необвързана, докато не намериш някой, който прави толкова много за теб, колкото и ти за него. Някой, който разбира, че отношенията са двупосочни и че никога не трябва да стават едностранчиви. Някой, който осъзнава стойността ти и се грижи и ти да я разбереш.

Остани сама, докато не намериш някой, който влага усилия да те обича всеки ден. Някой, който те кара да се чувстваш оценена за всички малки неща, които правиш, вместо да те кара да се чувстваш сякаш те приема за даденост. Някой, който се грижи да осъзнаеш колко си обичана, вместо да те кара да се чудиш дали се интересува.

Остани необвързана, докато не намериш някой, който влага усилия във всеки аспект на връзката ви. Някой, който ти пише сутрин, за да те уведоми, че е мислил за теб. Някой, който взема закуска за теб, когато пазарува, така че винаги да имаш нещо в хладилника му за хапване. Някой, който прекарва часове в търсене (или ръчно изработване) на перфектния подарък за теб, защото смята, че заслужаваш само най-доброто.

Остани сама, докато не намериш някой, който да мие съдовете и пере, когато имаш лош ден, така че да имаш възможност да се отпуснеш. Някой, който се пръска с любимия ти парфюм преди да излезе на среща с теб. Някой, който предлага да закара теб и приятелите ти в клуба, така че не е нужно да вземаш такси. Някой, който ти се обажда, когато закъснява на работа, за да не се притесняваш за него. Някой, който ти прави комплименти за усмивката и очите, както и за нежното ти сърце и упорита работа.

Остани сама, докато не намериш някой, който да положи усилия да те преследва и да те задържи.