По-добре е да няма на кого да пишеш изобщо, вместо да изпратиш дълго и детайлно съобщение, което той да е прочел преди 20 минути, но все още да не е върнал отговор.

Или просто да останеш вкъщи в петък вечер, гледайки любим филм от „Нетфликс“, отколкото с часове да се чудиш какво да облечеш, а той в последната минута да отмени срещата ви.

По-хубаво е през уикенда да се забавляваш с приятели, отколкото да не правиш нищо друго, освен да чакаш той да се напие и да те покани в дома си.

По-добре е да имаш свободата да се забавляваш и флиртуваш с момчета, вместо да бъдеш лоялна към някого, който флиртува постоянно с други момичета зад гърба ти.

Вместо да останеш будна поредна вечер и да чакаш неговото съобщение, по-добре е да си дадеш нужните часове сън за красота и заслужена почивка.

По-добре да няма за кого да мечтаеш, отколкото да преследваш човек, който дори не знае дали иска да бъде в сериозна връзка, а се оглежда непрестанно за други възможности.

Просто понякога е по-хубаво да си сама, отколкото да спиш до човек, който иска само тялото ти, въпреки, че знае, че ти искаш нещо повече от него.

Концентрирай се върху приятелите и работата си, вместо да прекарваш цялото си време, чудейки се какво значи последното му съобщение или пък снимките, които качва в „Инстаграм“.

По-добре е да си признаеш, че не си намерила истинския човек, отколкото да се убеждаваш, че момчето, което не те кара да се чувстваш добре е правилното.

Обичай себе си и си дай цялата любов от която се нуждаеш, вместо да разкриеш цялото си сърце пред някого, който дори не иска сериозна връзка.

Избери да си необвързана, отколкото да казваш „сложно е“, когато отговаряш на въпроса дали си във връзка. По-добре да бъдеш щастлива сама, отколкото нещастна с неправилния човек.

Направи избора да бъдеш сама, вместо в несигурна връзка, която ти носи повече нещастие. Заслужаваш повече! Заслужаваш истинска и споделена любов.

Заслужаваш човек, който ще планира срещата ви седмица по-рано, за да има време да подготви апартамента си по възможно най-добрия начин. Да организира перфектната среща, за да те впечатли. Някой, който винаги е готов да отговори на съобщението ти, дори то да бъде в два през нощта, независимо, че трябва да става рано следващата сутрин.

Заслужаваш някого, който не само е готов, но и няма търпение да бъде с теб. Някой, който ще се отдаде на теб безусловно и няма никакво съмнение, че взема правилното решение. Човек, който ще те накара да чувстваш, че заслужаваш цялото му внимание и време и цялата му любов.

Заслужаваш изцяло споделена обич, човек, който винаги казва това, което мисли. Такъв, какъвто дава точно толкова, колкото и получава от теб. Такъв, какъвто спазва всяко едно свое обещание и никога не те разочарова.

В крайна сметка е много по-добре да си сама, докато не откриеш човекът, който истински да те обича, отколкото да пилееш енергия и любов по някой, който не заслужава и минута от твоето време.