Остани сама, докато не срещнеш мъж, който ти отваря всяка врата, който се уверява, че вървиш от вътрешната страна на улицата. Изчакай момчето, което няма да се притеснява да те държи за ръка и да те целува на улицата. Изчакай онзи, който ще иска да те запознае с родителите си и приятелите си.

Остани сама, докато не срещнеш момчето, което ще зареже всичко, за да е с теб, когато имаш нужда. Имаш нужда от онзи, който ще иска да знае, че си се прибрала безпроблемно, който гордо ще представиш на баща ти. Трябва ти този, който ще ти отговаря на съобщенията и няма да иска да те променя.

Остани сама, докато не срещнеш момчето, което няма време за игри, който те придърпва към себе си и те целува публично.

Имаш нужда от онзи, който ще държи на думата си, ще се извини, когато не е прав, който ще ти изпрати цветя в офиса без повод и ще ти праща съобщения, които те окуражават, когато си стресирана.

Остани сама, докато не срещнеш момчето, което иска да си по-добра, което те мотивира да постигаш по-високи цели и няма съмнения, щом става дума за теб. Изчакай онзи, който е сигурен, че иска бъдеще с теб, който казва “Обичам те!” първи, защото иска да го знаеш, който не спира да се бори за теб, защото знае, че ти не си даденост.

Остани сама, докато не срещнеш мъжа, който те кара да се чувстваш по-красива, когато е с теб. Онзи, който не може да се сравни с друг и при срещата ви усещаш пеперуди в стомаха си.

Остани сама, докато не срещнеш мъжа, без който не можеш да живееш.