Скъпи Овни, за вас казват, че сте целеустремени и амбициозни, което е напълно вярно, само че в началото на септември сякаш губите скорост. Дали краят на отпуските е това, който ви демотивира? Ще е необходимо да изчакате до 22 септември, за да може благодарение на помощта на близките ви ентусиазмът ви отново да се появи. Жадни за власт, съблазнители, вие отново сте на преден план на сцената. В този момент забелязваме колко трудно получавате това, което искате. Лъвът във вас се завръща в силата си. Обвързаните се справят добре.

Ако пък сте на кръстопът и се колебаете между 2-ма души, от вас зависи да направите избор. Във финансово отношение, около 15 септември, трябва да се вземат предвид някои малки дисбаланси.

Съвет на месеца: Това е месецът на завръщането, така че е важно да се възползвате от него, за да поставите ново начало или да реализирате нови проекти, самостоятелно или в компанията на други хора. Ако в началото на месеца ви се струва, че сте малко колебливи, малко по малко ще намерите своя път.