Знаете ли, че сродната ви душа е предопределена много преди дори да предполагате... Просто все още не го знаете. Но ето нещо още по-странно - душата ви го знае, инстинктът също! Цялата Вселена знае, а съвсем скоро ше го разберете и самите вие. Как? Ще почувствате, че сякаш сте били с този човек в продължение на стотици години и винаги сте се връщали при него, благодарение на онова магнитно привличане, което съществува между вас и не би могло да бъде спряно. Защото със сродната си душа вие вече сте в съюз, макар и да не сте направили нито една крачка. 

Да, със сигурност ви звучи трудно за вярване, но никога не подценявайте интуицията си. Тя винаги показва истината. И не се питайте трябва ли да я следвате... просто го направете. Ще се изненадате колко силни биха могли да бъдат сетивата ви... 

Вселената помага

Сигурно ще се запитате, защо ако Вселената винаги работи в наша полза, сме имали връзки, които са имали неуспешен край? Обяснението е съвсем просто - има време и място за всичко! Всичко в този свят се случва по някаква причина. Не можем да променим начина, по който се чувства другият, нито можем да го накараме да ни обича. Не можем да принудим една връзка да продължава, когато е изчерпана. Защото когато са в една връзка, двама души трябва да бъдат заедно в нея, без да се насилват. Това важи с пълна сила и за миналите
отношения, които вече са се случили. Били са чудесни, но не са могли да просъществуват във времето. Макар последиците да предизвикват спор, тези неуспешни взаимоотношения идват като много важен урок в живота на всеки един от нас. Опознайте силата и слабостите си, осигурете равновесието, което е толкова необходимо във връзката ви. Изграждайте се един друг - това е нещото, върху което трябва да работите в настоящата си връзка. 

Открийте себе си

За да бъдете добър партньор, трябва преди всичко да бъдете верни на себе си. Опознайте себе си и се приемете такива, каквито сте! Знайте, че допускането на грешки е нещо напълно естествено, но е важно да се вземете в ръце и да потърсите светлината в края на дългия тъмен тунел. 

Живейте със сърцето си

Когато най-накрая стигнете до точката на самоприемане, вие ще започнете да живеете със сърцето си. Вашият партньор ще направи същото, което ще доведе до взаимоотношения, които вече не се основават на страх, а са изградени върх взаимно доверие . Партньорът ви може да бъде в града с приятели, в нощен клуб, на ресторант, на футболен ма, където и да е, докато вие сте у дома пред телевизора или под одеялото, с книга в ръка. И в това няма да има нищо лошо. Както и да решите да прекарате вечерта, вие ще бъдете в състояние да го направите без тревоги, защото имате пълно доверие на човека до себе си. Когато в едни отношения има сигурност, ще започнете много по-добре да си "почивате" един от друг, правейки вашите си неща, без да се чувствате неигурни или пък виновни. Свободата не трябва да пречи на отношенията ви, а да прави връзката ви по-силна. Изгонете постоянния страх и параноя от живота си и ще видите колко по-лесно ще живеете. И колко повече ще започнете да се цените и обичате.

Забравете думичката "провал"

Бракът, който е следствие от една пълноценна и основана на взаимна любов и доверие връзка изглежда по-трудн. Но е най-устойчивият и достоен пример, който трябва да последвате. Нека си признаем - истинската любов не прилича на романтична комедия, а една от основните причини браковете да се провалят, е че единият от двамата партньори не се чувства свързан с другия така, както е било в началото. Това, че не сте се омъжили, когато околните са ви казвали или все още нямате дете, не означава, че сте се провалили. Просто живеете живота си според собствените си представи, а не според очакванията на всички около вас. Не прескачайте душевното, пренебрегвайки интуицията си само защото страхът стои на пътя ви. Не искате един ден да се събудите и да осъзнаете, че не сте щастливи, нали?

Любовта не изисква материално доказване, тя се случва естествено и няма нужда да бъде насилвана. Доказателството се крие в малките жестове, в моментите, които изграждат доверието ни. Моментите, които не ни оставят безчувствени и търсещи внимание в другиго.