Когато става въпрос за тренировки за двойки, те обикновено имат някаква сладка тема за екипната работа, мотивация или взаимна цел, която трябва да постигнат. Но това не е тренировката на Дейвид и Виктория Бекъм. Те са по-скоро конкуренти и желаещи да покажат на света кой е по-добрия.

Предизвикателството на Бекъм не е за хора със слаби сърца. В предизвикателството, споделено на 1 юни в Инстаграм на Дейвид, известната двойка се настанява във висок планк от двете страни на редица светещи лампи, които всъщност са част от комплект за обучение за рефлекс, наречен BlazePod. Лампите мигат в два различни цвята, синьо за Виктория и червено за Дейвид. Когато една лампа светне в съответния цвят, те трябва да я ударят възможно най-бързо. Едно приложение записва всеки удар и печели този, който удари повече лампи. Прост, ефективен и невероятно труден начин да правите планк.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)

 

Във видеото се вижда как нито Дейвид, нито Виктория изглеждат уморени. По-скоро са твърдо решени да спечелят. Докато те правят това, техният личен треньор Боби Рич следи и записва резултата. И разбира се, иска ни се да разберем кой е победител в предизвикателството, но за съжаление видеото приключва точно преди да разберем резултата.