Срещите могат да са нещо забавно и прекрасно, но могат да се превърнат и в истински кошмар. Сещаш ли се за всички мъже, които са разбили сърцето ти? Онези, които са нарушили обещанията си? Които са те предали? Може би в момента си с човек, който не се отнася добре с теб? Ако е така – напусни го! Нямаш нужда от такива мъже!

Нямаш нужда от човек, който те лъже, който иска да се промениш, който не уважава мнението ти.

Няма значение колко е чаровен. Няма значение колко убедителни са лъжите му. Няма смисъл да му даваш поредния шанс и да се залъгваш, че ще се промени. Да, всеки прави грешки, но колко шансове заслужава човек? И всеки има недостатъци, но изневярата и нечестността са съзнателни избори. И щом ги е взел, нямаш нужда от такъв човек.

Дай си време, за да осъзнаеш, че нямаш нужда от недостойни мъже. Няма нужда от него, ако той не е добър човек.

Понякога да останеш сама е освобождаващо и няма нищо общо със самотата – самота можеш да изпитват и докато си във връзка.

Нямаш нужда от мъж, за да се почувстваш силна, значима и обичана. Ти вече си такава. Нямаш нужда от мъж, за да пътуваш, за да следваш мечтите си или за да успееш.

Не се страхувай да останеш сама и да разбереш себе си по-добре. Не се нуждаеш от връзка, за да бъдеш щастлива. Щастието се крие в много повече неща.

Когато се почувстваш истински уверена в себе си, когато откриеш какво търсиш, когато обикнеш себе си – тогава ще привлечеш човек, който ще те обича истински.