Гергьовден е един от най-любимите празници на поколения българи. Ако имате именници в семейството си, можете да ги зарадвате с едно незабравимо и нестандартно преживяване в село Баня. Дори и да нямате специален повод, бихте могли да се отдадете на пълен релакс в хотел "Аспа вила" и да позволите на друг да се погрижи за вас - екипът на хотела. 

Село Баня е най-старото селище в красивата Разложка котловина и е сгушено между трите планини Рила, Пирин и Родопи. Първите негови заселници са били траките. Селото и околностите са осеяни с археoлогически ценности останали от тяхната епоха. В него може да откриете множество исторически забележителности, от които Римска и Турска минерални бани, които са на повече от 500 години. Селото е известно с множеството си минерални извори, които са изключително полезни за профилактика и лечение на различни опорно-двигателни проблеми.

Хотел "Аспа Вила" се намира в близост до невероятна борова гора, която ще ви даде така необходимия ви досег с природата. Мотото на хотела е "Посрещаме ви като гости, изпращаме ви като приятели", а от мястото лъха уют и спокойствие. Това, което отличава хотелът е най-топлият открит минерален басейн, за който подробно ви разказахме тук, както и фактът, че можете да се насладите на полезна минерална вода дори в стаята си. 

Сгушено между трите планини Рила, Пирин и Родопи в непосредвствена близост до боровата гора се намира СПА Хотел Аспа Вила - едно прекрасно място, от което лъха уют и спокойствие. Хотелът разполага с най-топлият открит минерален басейн. 

Хотелът разполага с минерална вода дори по стаите, а в ресторанта можете да се насладите на уменията на майстор готвача, който ще приготви храната пред вас на BBQ, на специално изградена тераса за тази цел.

От "Аспа Вила" са подготвили специално пакетно предложение за Гергьовден. То включва 2 нощувки, 2 закуски и традиционна гергьовска вечеря, а именно агнешко печено приготвена на пещ от майстор готвач, цената му е 98 лв. на човек.

Пожелаваме ви приятно прекарване!