Студените дни вече са зад гърба ни, а домашната изолация приключи. Нуждаем се от промяна, от свежа глътка въздух и от мощен рестарт на тялото и ума, който да ни вдъхне нови сили.

Всичко това можем да постигнем с повече движение и разходки сред природата, с преминаване към по-здравословна диета, с достатъчно сън и пълноценна почивка.

Детокс – неизменна част от пролетния рестарт

Детоксикацията също е много важна през този период от годината – с нейна помощ тялото се освобождава от ненужното, идва дългоочакваното усещане за лекота, а енергията многократно се увеличава.

Бонус ефекти от детоксикацията са редукция на теглото и намаляване задръжката на течности, оформяне на по-фина талия, подмладяване на кожата.

Има различни начини и средства за детоксикация. В този материал ще ви представим едни от най-висококачествените детоксикиращи продукти, предлагани на българския пазар. Това са професионалните програми Тисилин клийнс / Thisilyn Cleanse – изцяло натурални, гарантирано ефективни и подходящи за употреба в домашни условия.

С помощта на Тисилин клийнс може да се постигне оптимално, цялостно пречистване на организма: детоксикация на кръвта, лимфната система и дебелото черво, ускоряване на чернодробната регенерация, оптимизиране на бъбречната функция и извеждане на излишните течности.

Пролетен детокс само за 15 дни с Тисилин клийнс

Тисилин клийнс са професионални детоксикиращи програми със 100% природен състав. Съдържат специални комбинации от растителни екстракти и фибри с широкоспектърно очистително действие.

Тисилин клийнс билкова програма и Тисилин клийнс минерална програма са източник на над 20 натурални съставки, включително:

-патентован екстракт от млечен бодил (бял трън), стандартизиран до 80% силимарин – активното вещество в растението, което подобрява детоксикиращата функция на черния дроб;

-екстракти от артишок, глухарче, куркума, репей, червена детелина, лепка, орегонско грозде, мента, джинджифил, копър, бяла ружа и много други лечебни растения със силно очистващо действие, които подпомагат храносмилателните процеси и жлъчната функция;

-смес от 6 вида фибри и други природни съставки, способстващи освобождаването на червата от ненужното.

Тисилин клийнс билкова програма и Тисилин клийнс минерална програма комбинират 3 фази на детоксикация, които се приемат едновременно.

 

Съдържанието на двата продукта е сходно с малки изключения в състава на третата фаза. Билковата програма има по-мощни очистителни стомашно-чревния тракт свойства и може да предизвика дразнене при гастрит, киселинен рефлукс и други стомашни смущения. Минералната програма има значително по-меко действие и употребата ѝ е по-подходяща при проблеми с храносмилането.

Професионалните програми за детоксикация Тисилин клийнс се препоръчват в следните случаи:

  • неправилна диета, тютюнопушене, прием на алкохол;
  • наднормено тегло и задържане на течности;
  • натрупване на мастна тъкан в областта на корема;
  • запек и лош дъх;
  • акне и други кожни проблеми;
  • физическо и психическо изтощение.

Терапията с професионалните програми за детоксикация Тисилин клийнс е с продължителност 15 дни. Приемайте дозите от всяка фаза с не по-малко от 250 ml вода. Дозите от трите фази се приемат едновременно.

Терапията с Тисилин Клийнс е от полза при редица здравни проблеми, пораждани от ежедневното натрупване на отпадни продукти на метаболизма в тялото. Ефикасността на Тисилин клийнс се подобрява, ако се спазва олекотен хранителен режим, лечебно гладуване или здравословна диета за редукция на теглото.

Производител на програмата Nature’s Way, USA – бранд с 50 години опит в производството на натурални продукти.

Изглеждайте и се чувствайте чудесно с Тисилин клийнс!