Тъй като всеки зодиакален знак има свои уникални характеристики и особености, е добре да знаете какво трябва да очаквате, ако имате връзка с някого. Колкото повече информация имате, дори и да е от звездите, толкова по-добре.

Коя зодия ще ви накара да се смеете до припадък и коя никога няма да отговори на съобщенията ви? Ето кои са предимствата и недостатъците на връзките с всяка зодия. 

Овен (21 март – 19 април)

Предимства: Овните винаги са готови за приключения и са много забавни. Тяхната енергия е заразяваща, а химията помежду ви е удивителна.

Недостатъци: Те могат да бъдат много сурови към себе си и тотално ще ви игнорират през тези периоди. Известни са с това, че не отговарят на имейли, обаждания и съобщения.

Телец (20 април – 20 май)

Предимства: Телците са много обичливи и ще ви накарат да се чувствате защитени и в безопасност. Много е възможно да готвят невероятно, но дори и да не могат, ще знаят как да ви приготвят фантастични макарони със сирене.

Недостатъци: Понякога изпадат в застой и не искат да правят нищо. Ако сте човек, който не може да се справя с инатливи хора, стойте далече от Телците – техният инат е пословичен.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Предимства: Никога няма да ви е скучно с Близнаците. Те са много умни, говорят страхотно и винаги ще поставят вашите желания и нужди на първо място.

Недостатъци: Тъй като те са много интелигентни, могат да бъдат всезнайковци и да ви карат да се чувствате посредствени. Също така имат навика да премислят всичко и се разстройват поради грешните причини.

Рак (21 юни – 22 юли)

Предимства: Раците ще се държат подобаващо с вас и можете да им се доверите за всичко. Кажете им тайните си, няма страшно. Те са най-отдадената и лоялна зодия.

Недостатъци: Можете ли да се справите с промени в настроението? В една минута са невероятно щастливи, а в следващата са на тъмно място. И забравете, че ще ви кажат какво не е наред. Отбранителност, твоето име е Рак.

Лъв (23 юли – 22 август)

Предимства: Има толкова много чудесни неща при Лъвовете: техният хумор, способността им да направят всичко вълнуващо и забавно и това колко секси са. Ще си създадете най-страхотните спомени с Лъв.

Недостатъци: Лъвовете не са известни с това, че уважават чувствата на другите и понякога могат да се държат като идиоти. Когато наранят някой, не можете да ги накарате да поемат отговорност за действията си.

Дева (23 август – 22 септември)

Предимства: Девите могат да бъдат най-милите хора и винаги ще уважават чувствата ви. Те са чудесни по начин, който е много сериозен и здрав. Можете да разчитате на тях и никога няма да ви разочароват или да ви накарат сами да търсите пътя към вкъщи.

Недостатъци: Могат да бъдат прекалено чувствителни и да се усъмнят в откровеността ви, когато се опитате да ги накарате да приемат себе си в по-добра светлина.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Предимства: Везните се целуват най-добре от всички знаци в зодиака, а знаете, че звездите не лъжат. Те също така флиртуват отлично и могат да ви накарат да се чувствате привлекателни и бликащи от енергия.

Недостатъци: Те мразят конфликтите, затова вместо да скъсат с вас лице в лице, най-вероятно ще спрат да ви търсят и никога няма да узнаете какво ги е отблъснало. Те понякога ще ви дразнят, което с времето ще стане много натоварващо.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Предимства: Когато се обвържете със Скорпион, най-често се случва на много дълбоко ниво и всичко е изключително интензивно – както сексуално, така и емоционално. Както всичко при Скорпионите, връзките също са изпълнени със страст.

Недостатъци: Интензивността: едновременно предимство и недостатък. Скорпионите могат да бъдат много напрягащи и сериозни, което може да бъде натоварващо и плашещо. Понякога при тях връзката за една нощ е просто връзка за една нощ и не е голяма мелодрама. 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Предимства: Стрелците са много забавни и жизнени. С тях можете да си прекарвате времето невероятно. Винаги са готови за нови неща и обичат да се свързват емоционално с другите.

Недостатъци: Тях ги интересуват много неща и е трудно да ги накарате да се укротят и да се съгласят на сериозна връзка. Излъчват много смесени сигнали затова ви пожелаваме късмет, ако се опитвате да разберете намеренията им.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Предимства: Не трябва да се тревожите дали Козирогът ще ви бъде верен, те са напълно сигурни и лоялни. Няма да чакат празниците или рождения ви ден, за да ви накарат да се почувствате специални и винаги ще ви правят подаръци без повод.

Недостатъци: Могат да бъдат много контролиращи и може да се почувствате потиснати. Те също така умеят да манипулират, без дори да го осъзнават.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Предимства: Водолеите ще ви изненадат с непрекъснатия им поток на уникални мисли. Те обичат да пробват нови неща непрекъснато – дори и да става дума просто за нов ресторант. Когато се виждате с Водолей, винаги ще се чувствате комфортно и уютно. Можете да бъдете наистина себе си с тях.

Недостатъци: Понякога те се вглъбяват прекалено много в главата си и твърде малко в сърцето си, което може да доведе до проблеми. Понякога са странно агресивни, ако не владеят ситуацията.

Риби (19 февруари – 20 март)

Предимства: Рибите напълно ще разбират вас и вашата чувствителност. Ще ви накарат да се смеете до припадък и няма да са само вашата половинка, но и вашият най-добър приятел.

Недостатъци: Могат да бъдат изключително чувствителни, да се затворят, без да ви обяснят какво сте направили или казали, за да ги нараните и разгневите. Понякога заради тях възникват сериозни недоразумения и неразбирания в комуникацията.