Колко често обръщате внимание на датата? Ако не е свързана с нещо лично с вас, едва ли ще ви направи впечатление. Но има някои дати, които веднага се запечатват в съзнанието ни и то с причина. Те не само са интересни като цифрови подредби, но и носят със себе си специална енергия. Една такава дата е 22.02.2022.

22.02.2022 г. е палиндромна дата, тоест такава, която може да се чете и в двете посоки. Такива дати не са толкова чести и оказват значително влияние върху събитията, които се случват в света. Ето защо този ден е толкова важен.

Струва си да започнем с факта, че датата 22.02.2022 г. трябва да се анализира заедно  с датата 02.02.2022 г., тъй като благодарение на добавянето на всички числа, включени в тази дата, получаваме общо 10, т.е. Аркана „Колелото на съдбата”, който предизвиква много сериозни промени във Вселената. И именно 2 февруари 2022 г. е началната точка на промените, а следващата огледална дата продължава и акцентира върху тези промени във Вселената.

Аркан "Обесеният човек"

 

Основният Аркан на датата 22 февруари 2022 г. е Арканът "Обесеният човек". На планетарно ниво това предполага, че е необходима ревизия на всички неща, които са ни били познати. Тази енергия ще ни кара да гледаме на всичко с други очи. Може да изглежда така, сякаш тя ни отнема твърде много сили, но трябва да разберем, че зад това лишение има дълбок смисъл и подкрепа от висш порядък - със сигурност ще дойде нещо ново, дори по-добро от предишното, след това лишаване.

 

Аркан "Върховна жрица"


Както вече сте забелязали, самата дата 22.02.2022 се състои от двойки, а Арканът „Върховна жрица“ е отговорен за двойката. Той символизира самата Вселена, универсалните енергии, тайното познание. И ако погледнем комбинацията от Арканите, тогава можем да кажем, че благодарение на тази дата универсалната енергия започва да прониква в нашата реалност. Идват знания, които преди са били недостъпни, разкриват се тайни, чрез които ще преосмислим представите си за това какво е нашата вселена. Хората ще започнат да обръщат повече внимание на езотериката. Мнозина ще осъзнаят, че има някаква неземна сила, която управлява всички процеси във Вселената.

Аркан "Влюбени"

Следващият важен Аркан е "Влюбени". Този Аркан показва, че датата 22.02.2022 носи тенденции към установяване на по-добри взаимоотношения между партньорите – в любовните съюзи, в бизнеса, в приятелството. Ще бъде осъзнато, че в името на успешната съвместна дейност, най-добре е партньорите да се приемат такива, каквито са. За много връзки тази дата ще бъде ключова – ще ви помогне да разберете какво ви обединява и дали сте готови да продължите заедно. Или ще разберете, че сте твърде различни и няма да можете да се откриете напълно един пред друг. Това е урокът на 2022 г., който се отваря именно благодарение на огледалната дата.

Аркан "Справедливост"

Арканът „Справедливост“ също е свързан с датата, която разглеждаме. Той показва, че е дошло времето да разрежете кармичния възел на онези взаимоотношения, които са ви натежали, или да погледнете кармичните дела, които сте направили с пълно признаване на грешките си. Кармата е свързана с причинно-следствени връзки, така че е важно да не се страхувате да признаете, че сте сгрешили, както и да можете да приемете грешките на партньора си. Ако излезем от сферата на личните взаимоотношения, Арканът "Справедливост" може да помогне при сключването на важни сделки и договори.

Аркан "Присъда"

Следващата енергия, присъстваща в датата 22.02.2022, е Арканът „Присъда“ – също безусловно кармичен Аркан. Но кармата тук е родова (и главно по женска линия). Поради тази причина на големи промени ще бъде подложен животът на онези хора, при които има проблеми с кармата по майчина линия. Отношенията им с роднините могат да се влошат, да започнат кавги, скандали, съдебни дела. Но тези събития не трябва да ви плашат – те са предназначени да се случат, за да може най-накрая да излезнат наяве зреещите от дълго време скрити конфликти. Тези събития ще ви освободят от нагнетеното напрежение и ще дадат възможност за прекратяване на родовите конфликти.

Аркан "Кулата"

"Кулата", която се появява в изчисленията, също е интересна – тя показва, че онази част от живота ви (или онзи човек), които са неприемливи за вас, ще изчезнат от вашата реалност веднъж завинаги. Вярно е, че преди да предприемете драстични действия, трябва внимателно да помислите дали наистина искате промени, защото по-късно може да съжалявате. Особено ако човекът, с когото спирате да общувате, е ваш роднина или близък приятел.

Аркан "Император"

Към датата има отношение и Арканът "Император", който отговаря за системата на управление. И от веригата на енергиите се вижда, че идва момент на разплата – хората буквално започват да се бунтуват, защото зрението им се събужда и те разбират, че преди това са били слепи. В съзнанието на хората става революция, те започват да разбират, че системата се срива – /важи за всички сфери на живота – както взаимоотношенията, така и партньорствата – както лични, така и на ниво организации, държави).

Аркан "Шут"

Арканът "Шут" стартира цикъл на обновление на цялата система. Но, за да видите тези актуализации, енергията трябва да узрее. Тя трябва да е готова да се материализира.

Аркан "Колелото на късмета"

Арканът "Колелото на късмета" показва, че тази дата символизира неизбежните промени в действащата финансова система, която започва да се срива. Това дава предпоставки за появата на нов тип финансова реалност.