Февруари ще бъде нещо повече от плодотворен месец!

Месецът започва с Новолуние във Водолей, което въвежда енергията на новите начала и промяната, а само един ден по-късно, ще изживеем това, което някои наричат „първия от последните три 222 дни на века“, които са 2 февруари 2022 г., 20 февруари 2022 г. и 22 февруари 2022 г. Да, правилно сте прочели. Това е краят на последователност от 222, започнала през 2000 г., с други ключови години като 2002, 2020 и 2022 г. Няма да видим тази последователност отново до 2/2/2222.

Но какво е значението на тези цифри все пак и защо са толкова важни?

В нумерологията последователността от еднакви числа често се нарича ангелски числа. Също така, числото 2 в нумерологията препраща към енергията на дуалността, партньорството, връзката и баланса. Основните уроци при работа с числото 2 обикновено са съсредоточени около компромис, приемане, състрадание, сътрудничество и хармония.

Когато 2 е в последователност, както е в 222, тази енергия е свръхзаредена. Двойката ви призовава да подхождате към живота с повече състрадание, да търсите по-добър баланс, да работите в сътрудничество с другите, да търсите партньорство, когато можете, и да се стремите към хармония.
Всъщност, като се замислим за последните 22 години, толкова много от тези теми са верни. Това е особено вярно, когато става въпрос за 2020 г.! Няма начин да преживеем последните две години без състрадание и сътрудничество. Толкова голяма част от нашия свят се промени, особено начините, по които взаимодействаме с другите.

Но изненадите на февруари не спират до тук. Тази година отбелязваме и поредното завръщане на Плутон на 20.02.2022 г., което съвпада с втория 222 ден от месеца. Когато Плутон – господарят на унищожението, трансформацията и силата – направи завръщане (което отнема приблизително 247 години), субектът, към който е насочен (в този случай САЩ) има възможност да се освободи от архаични системи и структури, които вече не служат за облагодетелстване на масите, така че всеки индивид, свързан с това, да може да максимизира потенциала на своята душа.

Ако погледнем към по-старите страни за някакви примери, е много лесно да се заключи, че през това време са настъпили големи промени и смяна на властта. Завръщането на Плутон във Франция и Русия отбелязва смъртта на Наполеон и Сталин. Испанският диктатор Франсиско Франко се отказа от властта по време на последното завръщане на Плутон. Някои дори твърдят, че последното завръщане на Плутон в Обединеното кралство съвпада с тяхното неофициално отпадане от статута на световен лидер.

За щастие, хубавото на промяната и трансформацията е... промяна и трансформация. Колкото и болезнено да е да видиш провала, невероятно мощно е да можеш да видиш потенциала. Това прави 222 дните толкова дълбоки!

Тези три 222 дни ни служат като напомняне. Да знаем, че независимо какво се случва в нашия свят, ние сме във време на сътрудничество, състрадание, дуалност и хармония, ако решим да въплатим тези качества. Така че, изберете да използвате последните дни с тази магическа енергия като портал, за да насочите цялата любов и надежда, които можете. Първо към себе си, а след това и към другите.