До 16-и Юпитер в Овен продължава да ви предлага възможности, които имат за цел да разширят полето ви на действие. След това щастливата звезда се присъединява към Уран, Меркурий и Слънцето в Телец. Това преместване може да ви се стори брутално, защото ще спре този красив импулс, който ви подтиква към промени. А вашият живот се нуждае от тях, Лъвове. Вместо да се отказвате или да се бунтувате срещу неуспехите, направете крачка назад. Възползвайте се от забавянията, които се натрупват, за да усъвършенствате това, което ви е било предложено напоследък. Организирайте проектите си така, че да бъдат приети от тези, които ги отхвърлят. За целта им дайте време, вместо да действате така, сякаш всичко е свършено. Колкото повече се вслушвате в мнението на другите, толкова повече ще сте на прав път.

До 16-и всичко е наред. След това всичко се усложнява! Лъвове, звездите не ви правят нещастни. Те ви изпращат предизвикателства, с които сте напълно способни да се справите. Така че вместо да се борите с лошия късмет, съберете положителната си енергия и намерете решения! Ако даден проект спре по пътя си нагоре, възползвайте се от възможността да направите някои промени. По този начин ще се удивите на резултатите и успеха, които ще постигнете. От финансова гледна точка, въпреки че ежедневието е осигурено, този период не е благоприятен за значителни инвестиции. Изчакайте малко и се възползвайте от възможността да усъвършенствате проекта си.

Съвет на месеца: Успехът ви се дължи на способността ви да изслушвате гледните точки на другите. Като приемете това предизвикателство, ще бъдете приятно изненадани от качествата, които някои хора притежават.