Вътрешен човек твърди, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са на ръба на развода.

Дженифър Лопес, която преди дни беше забелязана да оглежда нов дом, и Бен Афлек са на ръба на развода. Източници на таблоида In Touch твърдят, че двамата вече не живеят заедно и планират да пуснат за продажба имението си за 61 милиона долара.

През последните седмици двойката не се е появявала заедно на публични места и живее в различни части на страната: Дженифър е в Ню Йорк, а Бен снима в Лос Анджелис. Дългата раздяла провокира много слухове за проблеми в отношенията им, които според запознати се потвърждават.

„Бен вече се е изнесъл и най-вероятно ще трябва да продадат имението-мечта, което търсиха две години“, казва източникът. „В момента Бен е съсредоточен върху работата и децата. Те никога няма да спрат да се обичат. но тя не може да го контролира и той не може да я промени. Невъзможно е това да продължи дълго."

Основният проблем в отношенията между Джен и Бен според запознати е, че те се отнасят по различен начин към публичността си. Лопес е щастлива да позира за папараци, да снима документален филм в дома си и да разказва подробности от личния си живот в текстовете на песните си. Афлек, от друга страна, избягва всякакво медийно внимание към личния му живот. Според слуховете именно това е била причината за раздялата им през 2003 г.

„Бен никога не би се опитал да застане на пътя на мечтите на Дженифър или да й каже, че не може да направи нещо, което ще е добре за кариерата й, въпреки че тя може да бъде доста властна към него“, отбелязва вътрешният човек.

Може би намирането на компромис за двойката се оказа по-трудно, отколкото си мислеха. „Те чакаха почти две десетилетия, за да се съберат отново, но в крайна сметка не се получи“, обяснява източник, близък до двойката. „И двамата казаха, че са узрели и са се поучили от грешките си, но някои от сериозните проблеми, които ги разделиха първия път, така и не бяха решени.“