Принц Хари и Меган Маркъл споделиха снимка от първия рожден ден на сина си Арчи в експлозивния си документален филм за Нетфликс, които излиза днес. Снимката, на която херцогът и херцогинята на Съсекс празнуват големия ден на момченцето си, е сред първите, които кралските фенове виждат от Арчи, тъй като двойката е пословично затворена, когато става въпрос за него.

Въпреки това в първия епизод на новия им документален филм за 100 млн. паунда на Нетфликс те споделиха серия от снимки и клипове на Арчи, включително как момченцето вижда сняг за първи път.

Личните клипове на момченцето показват как то тича по плажа, кадри с Арчи в дома им и как двойката се гушка с малкото дете. В един от клиповете момченцето описва залеза като "красив". В друг момент се вижда как то тича, докато двойката се разхожда из имението си за 14 милиона долара в Калифорния.

Меган каза: "Наистина сме наясно, че трябва да защитим децата си по най-добрия начин, но и да разберем ролята, която те играят в това наистина историческо семейство.”

Интересно какво още ще видим в документалния филм.