X

Простих ти много неща, но не мога да ти простя това...

от в 11:15 на 25.01.2017 в Всичко за теб | Историите на една дама


Простих ти много неща, но не мога да ти простя това...

Простих ти много неща, но не мога да ти простя това... Снимка: 9jamax.com

Простих ти много неща, но не мога да ти простя това, че ме накара да обърна гръб на нещата, които обичах и които изпълваха с щастие сърцето ми.

Простих ти много неща, но не мога да ти простя това, че ме накара да приема неща, които никога не бих приела и които никоя жена не трябва да приема.

Простих ти много неща, но не мога да ти простя това, че ме накара да поставя на второ място себе си, изместена не от „ние”, а от „теб”.

Простих ти много неща, но не мога да ти простя това, че ме накара да лъжа приятелките си и така да поставя бариери помежду ни – бариери, които ме отдалечиха от тях, за да ме направят още по-зависима от теб.

Простих ти много неща, но не мога да ти простя това, че ме накара да се съмнявам във визията си за живота и да подменя разбиранията си за това какво искам с твоите разбирания – за това ти какво искаш.

Простих ти много неща, но не мога да ти простя това, че ме накара да изневерявям на себе си, да лъжа себе си, да омаловажавам себе си.

Простих ти много неща, но не мога да ти простя това, че ме накара да забравя коя съм...Теми   емоционален манипулатор | раздяла | токсична връзка

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.