На всеки 28 дни пълнолунието се появява в нощното небе, разкривайки цялата си небесна красота. Докато облива Вселената със своята сияйна, ефирна светлина, вие буквално можете да усетите как нейната сила преминава през ваз. Преминава през вашия ум и дух и често ви разтърсва. Ако сте един от зодиакалните знаци, които най-много се влияят от пълнолунието, има голяма вероятност преживяването да ви промени по някакъв начин!

Пълнолунието винаги настъпва, когато Луната - управител на вътрешното ви Аз - образува опозиция със Слънцето - управител на външното ви Аз - създавайки вътрешен смут и принуждавайки ви да предприемете действия. Не е необичайно дълбоко вкоренени емоции да изплуват на повърхността като вулканична експлозия, нито пък е необичайно по това време да се случват големи прозрения. Тъй като пълнолунието е и най-кулминационната фаза на лунния цикъл, то често е време, което предизвиква големи промени и моменти на откровение. Независимо дали ви харесва или не, пълнолунието винаги ще ви освободи!

На 7 декември пълнолунието в Близнаци ще достигне своя пик в 23:07 ч.българско време. Тъй като притежателите на зодия Близнаци са известни с това, че са зодиакален знак на общуването, социалните връзки и двустранните перспективи, това пълнолуние със сигурност ще отвори ума ви. Очаквайте разговори, които ще променят правилата на играта, и идеи, които ще се появят, когато най-малко ги очаквате, защото Близнаците са гъба за информация, която повечето хора биха пренебрегнали. Но именно това прави този зодиакален знак толкова гениален! Обмисляйте и двете страни на историята, защото истината се губи в превода, когато сте твърде привързани към своята гледна точка.

Ако вашият слънчев, лунен или изгряващ знак попада под някой от следните зодиакални знаци, предстоящото пълнолуние ще осигури катарзис за част от натрупания гняв. Ето защо следните зодиакални знаци ще се чувстват особено разтърсени от него:

Близнаци

Това пълнолуние е посветено изцяло на вас, Близнаци. Вие сте звездата на шоуто и всички са настроени да чуят какво имате да кажете! Тъй като това пълнолуние осветява вашия първи дом на Аз-а, то ще ви насърчи да се вгледате дълбоко в собственото си отражение и да обърнете внимание на човека, в който се превръщате. Това, че сте правили грешки в миналото, не означава, че сте същият човек, който сте били преди. Позволете на това пълнолуние да ви покаже всички начини, по които сте израснали.

Подгответе се за разгръщането на кулминационен момент в живота ви, защото пълнолунието винаги е момент на промяна и завършване. Възможно е да се освободите от гняв и обиди, които не сте осъзнавали, че сте задържали в себе си. Не се наказвайте за това, че сте ядосани, Близнаци. Гневът просто означава, че наистина, наистина ви е грижа! Ако знаете как да го използвате гневът може да ви катапултира към успеха.

Дева

Какво искате да постигнете? С какво искате да бъдете известни, Деви? Пълнолунието в Близнаци внася сила във вашия 10-ти дом на кариерата и репутацията, осветявайки общественото ви положение. Възможно е да преосмислите професионалните си цели и да осъзнаете, че нещо не работи. Обръщането на кораба, когато той се е отклонил от курса, никога не е лесно, но е по-добре, отколкото да продължите в грешната посока.

Имате толкова голям потенциал да направите нещо невероятно в кариерата си, особено ако започнете сега! Това обаче не означава и да се откажете, когато нещата станат трудни. Пътят напред е осеян с препятствия, предизвикателства и откровени разочарования, но ако не сте готови да издържите на бурята, как иначе ще можете да докажете колко много я заслужавате.

Стрелец

Вашето слънчево завръщане е в ход, което ви напомня да бъдете уверени в себе си и да вярвате в способността си да станете по-добър човек. Пълнолунието в Близнаци обаче насочва вниманието ви към личните ви взаимоотнопения. Провеждайки се в седмия ви дом на съюзници, врагове, съпрузи и бизнес партньори, това лунно събитие ви принуждава да признаете какво работи и какво не, когато става въпрос за динамиката на взаимоотношенията ви.

Ако основите на една връзка са слаби и ненадеждни, това пълнолуние може да се окаже сламката, която да промени всичко. Ако обаче вие и партньорът ви сте готови да поемете отговорност и да се срещнете по средата, това пълнолуние ще ви накара да осъзнаете колко силна е наистина връзката ви, Стрелци. И не забравяйте - всяка двойка от време на време има разногласия.

Риби

Работите усилено, за да спечелите по-голямо влияние в кариерата си и да се насочите още по-напред към успеха. Победата в играта обаче не е най-важното нещо в живота ви, особено ако избягвате проблемите в личния си живот под прикритието на работата. Пренасяйки фокуса към четвъртия ви дом на семейството и рода, пълнолунието в Близнаци иска да разберете, че не сте имали контрол върху това откъде идвате и с кого сте свързани.

И въпреки че може да се чувствате затрупани от натиска вкъщи, вие имате силата да изградите собствената си представа за дом, независимо къде се намира той. Ако не сте доволни от адреса си или с родителите си не се разбирате, това пълнолуние ще ви вдъхнови да започнете да правите нещо по въпроса по един или друг начин.