Наградени бяха най-прогресивно развиващите се спортни обекти в България

Pulse Fitness & Spa бе отличен за „Фитнес на годината” за 2022 година. Това е трета поредна награда, която лайфстайл веригата печели в рамките на само 1 месец след призовете: „Най-добра фитнес верига“ от церемонията Lifestyle Awards и „Най-добра фитнес верига на Балканите, връчена на „Balkan Business Awards 2022“.

Ключови за победата на Pulse Fitness & Spa се оказаха начинът, по който веригата успя да премине през последните две изключително предизвикателни за бизнеса години, постоянните иновации и отличителните обекти. Част от тях включват:

• Pulse Fitness & Spa West Park - фитнес в Люлин, който няма аналог в тази част от София. Обектът разполага с външна тренировъчна зона, спа център, открит плувен басейн с плаж и огромна силова зона.

• Pulse Fitness & Spa Platinum - фитнес в Хаджи Димитър със скай спа зона с панорамна гледка, магазин от веригата Балев био и огромно пространство за фитнес и групови занимания.

• Pulse Fitness & Spa Arena (4-ти км. бул. „Цариградско шосе“) наскоро бе подобрен и в момента разполага с две изключително просторни зали за групови тренировки, модерен и иновативен интериор.

Иновации

Иновативните проекти, реализирани от мениджмънта на Pulse Fitness & Spa, са насочени към всички сфери от живота на спортуващите.

Онлайн платформата „Pulse+“ е решението за тези, които поради една или друга причина не могат да посещават спортния клуб. Тя дава възможност за тренировки на живо и на запис, водени от топ треньорите на Pulse Fitness & Spa.

„Nikfit Kitchen” e съвместен проект на Pulse Fitness & Spa и Николай Първанов (NikFit) за доставка на здравословна храна в дома и офиса.

Друга иновация, която заслужава внимание, са зарядните станции за електромобили, инсталирани на паркингите на няколко от спортните обекти Pulse. Моделът ABB Terra 124 DC може да зарежда електромобили с мощност 120 kW!

Мисъл за клиента

„Клубният член на веригата трябва винаги да се чувства специален, защото е! Мисълта за клиента ни води във всеки един проект.“ – с тези думи търговският директор на Pulse Fitness & Spa обяснява мотивацията зад постоянните проекти, насочени към подобряването на престоя на клиентите и тяхното сплотяване.

Веригата организира регулярни спортни лагери в Банско, Свети Влас и дори в Египет. Ежеседмично в обектите гостуват ди джеи, за да пускат мотивираща музика, подходяща за тренировки. Постоянно се подобрява и разнообразието на груповите тренировки. Три от най-посещаваните са: хитовият фитнес клас P.BoxX, въздушна йога и народни танци.

Социални дейности

Pulse Fitness & Spa работи постоянно, за да направи фитнеса достъпен за всички възрастови групи и без значение от спортния стаж. През януари тази година веригата подари 300 едномесечни карти за фитнес съвместно с олимпийската шампионка Ивет Горанова. През този месец пък клубовете отвориха вратите си за хората на възраст над 60 години за неограничен брой посещения.

„Pulse Fitness & Spa се развива постоянно. Ние не следваме тенденциите, а ги налагаме. Непрестанното ни желание за подобрение е нашата водеща сила в прогреса.“ – така г-н Грозданов коментира бъдещите кампании и проекти на фитнес веригата. Ако желаете сами да посетите клубовете, може да заявите посещение тук: www.pulsefit.bg/workout