Всяка жена изпитва страх, независимо от това дали го признава, или не. До голяма степен нещата, които ни плашат оказват голяма роля в ежедневието ни. Едни се страхуват от това да се впуснат в приключението с най-нежно име на света – майчинството, други пък ги плаши самотата. Трети ги е страх да потърсят помощ, четвърти от тъмно, високо, влечуги… Страховете могат да бъдат вътрешни и външни, но важното е да разберете от какво точно се страхувате, защото много често жените отказваме да се изправим пред тайните си страхове.

Предлагаме ви днес да направите лесен тест на личността си, с чиято помощ да разберете кои са вашите тайни страхове и как те се отразяват на живота ви. Погледнете добре и запомнете първото нещо, което видите на снимката.

Нож

Ако първо сте видели ножа, то значи най-големият ви страх е да не се разболеете от нелечима болест. Възможните ви страхове може да са свързани и с потенциално разболяване на ваш близък човек или още по-мащабно притеснение – появата на някаква болест, която може да причини пандемия и да промени света. В грижата за здравето няма нищо лошо, но трябва да се стараете да не прекалявате и да не се вглабявате. Следващият път, когато ви прихванат подобни мисли, просто си купете хубаво вино и нова книга. Повярвайте ни, няма по-добро лекарство за лошите мисли.

Гъсеница

Обратно на страха от насекоми, гъсеницата символизира страх от призраци и свръхестествено. Въпреки че няма логична причина да изпитвате този страх, спокойно, трябва да знаете, че и много други хора споделят тази уплаха.

Пеперуда

Пеперудата като символ на женственост и божествена красота издава, че най-големият ви таен страх е от отхвърляне или предателство. Въпреки това вие умело успявате да прикриете страха си от коварни постъпки. Обичате силно партньора си, приятелите и роднините си, но винаги подлагате на зорко съмнение техните действия и думи, за да не подведат доверието ви. Време е да спрете! Започнете да вярвате на хората, които обичате и се научете да прекарвате дните с тях в блаженство.

Ябълка

Ако сте видели ябълката, тогава подсъзнателният ви страх е от смъртта. Да, смъртта е страшна и неизвестна, но не е никак добра идея да се фокусирате върху нея. Животът е пред вас! Да пропускате важни и прекрасни моменти заради лоши мисли, е безсмислено. Така че, скъпи дами, не се тревожете. Мислете позитивно, забавлявайте се с децата, съпруга и приятелките си. Не пестете време за себе си!