Днес искаме да ви представим 4 теста, които могат да разкрият характера, мечтите и отношението ви към любовта. Единственото, което трябва да направите, е да погледнете тези картинки. Това, което видите първо, отговаря на вашия характер.

Тест №1

Какво видяхте първо – заек или патица?

1. Заек

Ако първо сте видели заека, това означава, че при вас доминира дясното полукълбо, т.е. с по-артистичната половина на мозъка. Вие имате богато въображение и сте много креативни. Имате големи мечти и сте идеалисти. Понякога искате да избягате от реалността и търсите утеха в природата. Романтични сте и много държите на приятелите.

2. Патица

55% от хора виждат първо патицата. Ако сте от тях, при вас доминира лявото полукълбо на мозъка, което е и по-логичното от двете. Вие подхождате логично и съобразително към проблемите. Имате афинитет към точните науки, умело си боравите с езика и сте добри оратори, в училище най-вероятно сте били примерни ученици. Очаква ви живот, пълен с успехи и постижения, защото работите много усилено, за да осъществите целите си.

Тест №2: Бъдещият успех

Дали ви чака успех в бъдеще? Отговорът на този въпрос зависи от това дали сте видели първо главите на двама старци, или сте забелязали младежите с китарата.

1. Двамата старци

Ако сте видели старците, това означава, че се тревожите изключително много за бъдещето, затова всеки ден се стараете да взимате мъдри и добри решения. Това е чудесна новина за вас, защото показва, че имате желание и сила да се преборите с трудностите и да ставате все по-добри. Със сигурност ви очаква успех.

2.  Двама младежи

Ако сте видели двама младежи, които се забавляват, това означава, че ще имате повече трудности за в бъдеще. Вие обичате да се наслаждавате на живота и често живеете ден за ден, без да се замисляте за бъдещето. Това може да ви изиграе лоша шега, ако не се борите по-упорито за големите ви мечти.

Тест №3: Отношението ви към любовта

Този тест разкрива отношението ви към любовта или към човека, с когото сте в момента. Какво видяхте първо – едно око или изтичаща вода?

1. Едно око

Понякога един поглед е достатъчен, за да запленим някого или да бъдем запленени. Проучванията показват, че 60% от мъжете и 55% от жените първо забелязват очите. И вие ли видяхте тази красива част на нашето тяло? Поздравления! Няма съмнение, че ви очаква прекрасно бъдеще в света на любовта. Вие сте щастливи във връзката ви или сте готови да започнете такава.

2. Изтичаща вода

Ако сте видели мивка и изтичаща вода, това е отражение на живота ви – усещате как любовта изтича в канала. Не сте уверени във връзката ви или изпитвате притеснение, че никога няма да срещнете любовта. Всъщност единственото, което трябва да направите, е да промените отношението си. Бъдете смели – прекратете връзката, която ви тежи от дълго време, или бъдете по-отворени към света, за да срещнете подходяща половинка.

Тест №4: Вашето скрито Аз

Искате ли да разберете повече за вашето скрито Аз? Просто отговорете какво виждате първо – кораби или облаци? 40% от хората виждат първо кораби.

1. Кораби

Ако първо сте видели корабите, това означава, че сте трудолюбиви и щедри. Сприятелявате се с лекота и сте много социални личности. Винаги сте заобиколени от хора, които ви обичат или ви уважават. Много сте съпричастни и състрадателни.

2. Облаци

Ако първо сте видели облаците, това означава, че сте изящни, грациозни, чаровни, с лекота запленявате останалите. От друга страна, вие притежавате безпогрешна интуиция и много таланти – просто ви върви във всичко, с което се захванете.